Magazin

Zelenski na dodeli Oskara, organizatori ga krili kao posebno iznenađenje

volodimir-zelenski_1_850x
Printscreen/YouTube

Ukrajinski predsednik, Volodimir Zelenski, navodno je razgovarao sa Akademijom filmskih umetnosti i nauka o video nastupu tokom prenosa dodele Oskara koji se održava u nedelju.

Zvaničnici Akademije još uvek raspravljaju o tome da li će se Zelenski zaista pojaviti uživo ili će biti pušten snimak njegove poruke, preneo je “The Post”. Debata organizatora usredsređena je na to da li bi dodela Oskara treba da se politizuje na taj način dok traje rat u Ukrajini, a Akademija je odbila da to komentariše za “The Post”.

Post je preneo da se televizija “ABC”, koja emituje dodelu Oskara, zalaže da se Zelenski, bivši glumac i aktuelni predsednik Ukrajine, obrati tokom programa uživo. Ipak, kako je preneo ovaj američki medij, “ABC” nije odgovorio na zahteve za komentar u vezi sa ovim slučajem.

Veruje se da će glumica, rođena u Ukrajini, Mila Kunis, koja je prikupila 35 miliona dolara sa svojim suprugom Eštonom Kučerom, za ukrajinske izbeglice, dati izjavu tokom dodele nagrada. Podsetimo, Kunis i Kučer su 20. marta razgovarali sa Zelenskim.

Izvršni producent programa, Vil Paker, rekao je novinarima tokom virtuelne konferencije za novinare u četvrtak da je pravo čudo što će dodela Oskara moći da se organizuje u svetlu međunarodnih dešavanja.

– Ovo je zaista važan trenutak u istoriji čovečanstva i mi smo toga veoma svesni. Srećni smo što uopšte možemo da organizujemo ovako nešto – rekao je on.

Volodimir Zelenski, komičar koji ulogu života igra u hororu pred očima čovečanstva

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

122 Shares
122 Shares
Share via
Copy link