Magazin Poznati

Ceca Bojković oštro o Zelenskom: „Loš glumac, ali odličan za ulogu koju je dobio“ (VIDEO)

ceca bojkovic

Legendarna srpska glumica Svetlana Ceca Bojković gostovala je u emisiji „Maša i…“ na „Sputnjik“ televiziji i govorila je o receptu za sreću, ali i ukrajinskom predsedniku i „kolegi“ Volodimiru Zelenskom.

Podsećamo da je aktuelni ukrajinski predsednik ranije bio glumac i zbog toga je voditeljka pitala Svetlanu Bojković za mišljenje o „kolegi“.

Voditeljka: Koliko je opasna uloga koju igra Vaš kolega Zelenski?

Svetlana Bojković: To će on tek na kraju da vidi, a videćemo i mi, ko preživi. To (Zelenski) se ne računa u glumce, to vređa glumačku profesiju. Videla sam neke inserte, to su neke vrste kabarea. Onako, na ivici po*no situacija. Da ne ponavljam, nema smisla, ali pročitajte Vedranu Rudan da vidite kako ga ona zove, kako on svira i čime svira. To je jedna takva osoba, vrlo je pogodna bila za ovu ulogu koja joj je dodeljena. E sad, kada bude završio tu svoju ulogu, videćemo šta će biti kada padne zavesa.

Voditeljka: Da li su to dobro ili loše izrežirali reditelji preko okeana?

Svetlana Bojković: Da vam kažem, sa moje tačke gledišta, profesionalne, loša je režija. To naravno ništa ne znači pošto su oni uporni, jako uporni i jako moćni. To može da bude loša predstava, ali ako sam ja moćan, ja imam prava da pravim i loše predstave. Ja imam prava da proizvodim ratove. Od tih silnih ratova koji su proizvedeni tokom poslednjih 30, 40, pa i 50 godina nijedan, zapravo, nisu dobili, ali su nešto izvukli. I to je dovoljno, pa idu dalje. To je nešto što očigledno pokreće njihovo bitisanje.

Izvor: MONDO/Sputnjik

Vedrana Rudan ponovo rešeta: Zelenski je svirač k****! Meni se j*** za Ukrajinu!

Redakcija Luftika.rs

komentara

Klikni da objaviš komentar

819 Shares
819 Shares
Share via
Copy link