Magazin

Zdravku Čoliću iz sefa ukradeno 20.000€, srećom lopov mu je dobro poznat

zdravko colic dragan kadic
Foto: Dragan Kadić

Ćerka legendarnog jugoslovenskog Zdravka Čolića, Una Čolić, krišom je iz očevog sefa uzela oko 20.000 evra, i to da bi svom momku kupila automobil.

Kada je pevač shvatio da mu nedostaje poveća suma novca, pozvao je policiju, a uplašena devojka je sve priznala i vratila pare, saznaje Kurir. Ova tragikomičina porodična drama u kući slavnog pevača odigrala se pre nekoliko meseci.

Mladalačke bubice

Da je i Čolina naslednica, kao i ostali tinejdžeri, prolazila kroz razne faze i pravila ludorije, dokazuje i neprijatna situacija koju je priredila porodici.

Naime, Una je do ušiju zaljubljena u svog dečka, pa je želela da ga iznenadi i više nego vrednim poklonom.

Zbog toga je pre nekoliko meseci uzela pozamašnu svotu novca iz tatinog sefa, kaže izvor Kurira, a sve kako bi svom izabraniku kupila nova kola. Čim je uzela pare, otišli su u salon automobila, gde su razgledali modele. Srećom, onaj koji se njima svideo nije bio na stanju, pa su im prodavci, koji su bili sumnjičavi odakle tako mladim ljudima novac za nova kola, rekli da moraju da sačekaju.

U međuvremenu je Čola primetio da mu nedostaje dosta novca iz sefa, zbog čega je pozvao policiju, koja je ubrzo i stigla u njihovu porodičnu kuću. Supruga Aleksandra je o tome obavestila i ćerke, koje nisu bile kod kuće, i rekla im da imaju problem i da su pokradeni, te da su službena lica tu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Tata, izvini

Kad je to Una čula, zbunila se i odmah došla u porodičnu vilu, gde je sve priznala. Kako kaže sagovornik iz istrage, devojka se rasplakala i otkrila da je ona krišom uzela novac, a potom i otkrila zašto. Izvinjavala se roditeljima što im je priredila ovako neprijatnu situaciju i što su morali da zovu policiju, pa je vratila novac, približno oko 20.000 evra.

I Čola i njegova supruga su bili iznenađeni njenim priznanjem, posebno jer nikad nije bila problematična. Ipak, nisu se naljutili na nju, već su joj rekli da nije u redu što je to uradila, te da uvek treba da bude iskrena s njima.

Šverc maraka

I Zdravko Čolić je sredinom osamdesetih godina imao peh s parama. On se bavio privredom, živeo je u Zagrebu i ulagao novac u oblasti telefonije.

– Šira javnost je saznala da se bavim malom privredom tek kad sam uhapšen u Ohridu zato što sam kreditna sredstva pretvarao u devize. Devize je tada bilo jeftinije kupiti u Makedoniji nego u Beogradu i Zagrebu – ispričao je pevač ranije i dodao:

– Bilo je vrlo neprijatno. Ljudi su kupovali devize u tim albanskim selima. Pratili su me sve vreme, jer šta ja radim tu u februaru kad nema ni koncerata ni turista. A ja natovaren u grombi kaputu, kao u pesmi Bijelog dugmeta, i oni me sačekaju i uzimaju mi sve devize. Kasnije je Ante Marković uveo legalnu kupovinu deviza i da sam sačekao osam meseci – ne bi do tog hapšenja ni došlo. Ali to su bile čiste pare, nikakva crna lova – rekao je Čola, koji je u pritvoru proveo tri dana.

Izvor: Kurir

Čola o vezi sa Fridom iz grupe ABBA: Iskoristila me je za 3 dana kao instant supu

Redakcija Luftika.rs

komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

145 Shares
145 Shares
Share via
Copy link