Magazin

Zdravko Čolić se čituljom oprostio od Kornelija Kovača, napisao samo ove 4 reči (FOTO)

zdravko-colic
Foto: Goran Sivački

Ličnosti s javne scene se masovno opraštaju od legendarnog kompozitora Kornelija Kovača, koji je preminuo 13. septembra u 81. godini.

Među onima koji su se oprostili od jednog od najvećeg muzičara ikada na ovim prostorima, našao se i Zdravko Čolić, za čiju je karijeru Kornelije kovač zaslužan.

Zdravko Čolić je naime objavio čitulju u novinama opraštajući se od velikog prijatelja i saradnika, uz samo četiri reči.

– Poslednji pozdrav, dragi Bato – napisano je u čitulji.

cola-citulja
FOTO: PRINTSCREEN VEČERNJE NOVOSTI

Na dan smrti Kornelija Kovača, na zvaničnom Instagram profilu Zdravka Čolića takođe je osvanuo oproštaj od legendarnog muzičara.

– Izgledalo je kao da ćeš zauvek biti tu. Hvala ti za muziku… za dela koja si stvarao… za reči pažnje i ljubavi koje si imao za sve nas. Obeležio si naše živote. Hvala ti, Bato, za sve! – naveo je Čolić na svom Instagramu.

Zdravko Čolić i Kornelije Kovač dugo su sarađivali, a zajedničkim snagama kreirali su neke od najlepših pesama.

Bata je za Čolu komponovao brojne njegove hitove, kao što su April u Beogradu, Živiš u oblacima, Zvao sam je Emili, Jedna zima sa Kristinom, Jedina, Mađarica, Ona spava, Pjevam danju, pjevam noću, Stanica Podlugovi, Ti možeš sve, Ti si bila, uvijek bila, Ti si mi u krvi.

Podsetimo, sahrana kompozitora biće održana u sutra 14 časova, a tu informaciju na svom Instagram nalogu objavila je njegova ćerka Aleksandra Kovač.

Ona je zamolila sve koji žele da dođu da se obavezno pridržavaju svih epidemioloških mera, nose maske i održavaju fizičku distancu zbog korona virusa.

Svađa sestara razorila je porodicu Kovač, a Kornelije Kristini jednu stvar nikako nije mogao da oprosti

Izvor: Kurir

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link