Putovanja

Završena nagradna igra – 20 srećnih Novosađana ide u Grčku

Poslednji krug nagradne igre je gotov! Danas smo izvukli i poslednjih pet dobitnika letovanja kojima će leto započeti ranije, već u maju mesecu u Grčkoj.

Današnji dobitnici su Mirjana Uzelac, Gordana Kovljan, Mirjana Bijelić, Jelena Marušević i Vesna Srdanov.

poslednjih_pet_dobitnika_letovanja

Ovu nagradnu igru organizovala je agencija Sabra, taksi udruženje Maksi Novosađani i naš portal. Po pet besplatnih letovanja dodeljivali smo svakog ponedeljka u aprilu, a dobitnici putuju u popularne regije u Grčkoj – Olimpsku regiju i Halkidiki. Neki će odabrati Hanioti ili Pefkohori, a drugi pak Paraliju ili Olimpik bič.

Dvadeset srećnih Novosađana imaće priliku da se odmori i provede na predivnim plažama u Grčkoj, i da uživaju obilazeći neke od najznačajnijih svetskih znamenitosti. Planina Olimp, poseta Atini, obilazak Meteora, poseta selu poznatom selu Litohoro, razne šoping ture, bogat noćni život i još mnogo toga obradovaće ove Novosađane. Očekuje ih prijatna temperatura vode i dosta sunčanih dana u proleće, a ukoliko niste bili srećne ruke u ovoj igri, postoji šansa da dobijete nagrade u sledećoj. Iz taksi udruženja Maksi Novosađani najavili su nove načine da obraduju svoje klijente, i još pregršt zanimljivih nagrada o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni na našem portalu. Do tada, nastavite da se vozite taksijem Maksi Novosađani i očekujte nove nagrade!

Pročitajte ko su prethodni dobitnici

 

Reklama

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link