pokemoni-novi-sad-novosadja
wikimedia.org
Lifestyle Vesti Novi Sad

Zašto Novosađani love pokemone po gradu?

Novosađani će učestovati u akciji Masovno lovljenje pokemona u Novom Sadu, putem aplikacije Pokemon Go na Trgu slobode u sredu 27. jula od 18 časova.

pokemoni-biro-pokemon
Rucno pravljeni nakit /Hands made acesoris/

Novi Sad će se na ovaj način pridružiti svetskoj atrakciji, potrazi za pokemonima. Pokemoni se traže u parlamentu, porođajnoj sali, pa čak i u Aušvicu. Za svega nekoliko dana ovaj događaj na društvenoj mreži Facebook je postao vemo popularan. Zaniteresovano je čak 2 hiljade Novosađana, a 1.600 je napisalo da će ići da lovi aktere cratnog filma koji smo gledali kad smo bili mali.

Društvenim mrežama sada već kruže i razni zanimljivi statusi o ovom fenomenu, pa je tako jedan momak napisao na svom profilu da će pre naći pokemona, nego devojku. I različite zanimljive fotografije kruže u vezi sa ovom aplikacijom.

lepa-pokemon-pokemni
Facebook stranica Rucno pravljeni nakit /Hands made acesoris/

Kruže priče i po medijima kako su fanovi ovih aktera lovili pokemone u parlamentu, tokom posete Aušvicu, čak je i jedan tata tražio pokemone dok mu se žena porađala. U Hrvatskoj je, na primer, jedan kafić na tabli ispred lokala napisao Zabranjen ulaz pokemonima, a videćemo kako će novosadski lokali odreagovati na ovaj novi trend.

Dokle ovo ide pokazuje i informacija koju prenosi Mondo.rs da su sve popularniji Pokemon pornići. PornHub porno sajt je objavio podatke koji ukazuju, da je ne samo pojam Pokemon  jako popularan pojam u pretragama na njihovom sajtu, već je broj pretraga porastao za čak 136 posto od kako je Pokemon GO izašao u svetu prošle nedelje.

milutinovic-katedrala-cvet
Aleksandar Milutinović

Ukoliko nećete biti u mogućnosti da hvatate pokemone po Novom Sadu 27. jula postoji šansa da iznajmite osobu koja će to činiti umesto vas. Kako će se izgledati ovo imaćemo priliku i da vidimo u našem gradu.

Pa dobro, čini nam se kao da mi u Srbiji već odavno tragamo za likovima iz crtaća, ali izgleda da je i našem narodu samo trebalo hleba i pokemona.

Više o tome zašto ne treba posetiti Novi Sad

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share