Beograd Magazin

Tramvaj zvani muzička želja: Veseli mladići u Beogradu pali u sevdah pa zapevali (VIDEO)

beograd-tramvaj-mladici
Printscreen/Facebook/Beograd na Blic

U doba potpune otuđenosti, ljudi puni entuzijazma, zajedništva i vedrog duha – uvek su pravo osveženje. Perspektiva i pogled na svet u velikoj meri podstaknuta je načinom na koji se kroz njega krećemo, a mladalački žar i pozitivna energija je ono što nam je svima potrebno bez obzira na godine.

Gradski prevoz je jedinstvena prilika da sretnemo najrazličitije ljude i nađemo se u situacijama o kojima nismo mogli ni da sanjamo. Autobusi i tramvaji su mesta na kojima provereno nastaju najbolji virali, a jedan takav stiže iz beogradskog tramvaja.

Vesela družina iz beogradskog prevoza postala je hit na Fejsbuku nakon što su u jednom tramvaju zapevali čuveni hit Harisa Džinovića.

Na snimku se vidi nekoliko mladića koji u sevdahu pevaju pesmu, najverovatnije u povratku iz grada.

Pozitivni komentari ređali su se jedan za drugim:

– Baš baš lepo! A u tramvaju kod mene kad osvane snimak uglavnom neko nekoga maltretira. Bravo momci, divno. Svaka čast momci, samo veselo i opušteno – neki su od komentara ispod viralnog snimka.

Ovo je samo jedan u nizu snimaka iz gradskog prevoza, setimo se samo Kineza koji vežba glumu u punom busu, ili neviđene gužve na lini 96 za Borču. Međutim, ono što je zaista retko su prizori sloge i ljubavi – to definitivno želimo češće da viđamo, kako u gradskom prevozu, tako i svuda oko sebe.

Izvor: Blic

Nasmejani, srećni, a bogami i gladni – redak snimak Tome i Silvane (VIDEO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
136 Shares
136 Shares
Share via
Copy link