Novi Sad Vesti

Drama na Fruškoj gori: Auto sa četvoročlanom porodicom zapalio se na Iriškom vencu (VIDEO)

zapaljen auto
Foto: printscreen

Danas (17. jul) oko 15 časova izbio je požar na automobilu marke “citroen”. Sve se odigralo na Iriškom vencu u smeru ka Rumi, a požar je zahvatio gotovo celo vozilo u kome se nalazila četvoročlana porodica. Na svu sreću svi su uspeli bezbedno da napuste vozilo kada su primetili požar i niko nije povređen.

Na lice mesta odmah su se uputila dva vatrogasna vozila iz vatrogasne brigade Novi Sad i na toj deonici stvaraju se zastoji, a prisutna je i patrola policije.

Više o uzroku požara znaće se nakon obavljenog uviđaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

– Mi smo naišli i videli smo da je automobil već potpuno bio u plamenu, a pored kola stajali su ljudi koji su bespomoćno gledali kako njihov automobil guta plamen – kaže očevidac za Telegraf i dodaje da je prava sreća da je sve prošlo bez posledica jer su se u vozilu nalazila i deca.

Okupljeni građani pokušali su da pomognu, ali nisu uspeli, pa je automobil vrlo brzo izgoreo. Kako saznajemo, u vozilu je bila porodica koja živi u Nemačkoj, a u Srbiju su došli na odmor.

Stručnjaci kažu da su ovakvi požari česti, posebno u letnjim mesecima kada je temperatura velika.

– Da bi ste sprečili da do požara dođe potrebno je da vodite računa o tehničkoj ispravnosti vozila, kako o elektronici, tako i o mehanici, a nije na odmet ni da imate priručni aparat za gašenje požara – kaže za Telegraf.rs autoelektričar iz Novog Sada i dodaje da bezbednost treba da vam bude na prvom mestu.

Izvor: Blic

Pekli prase na Iriškom Vencu, pa oštetili antifašistički spomenik

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

319 Shares
319 Shares
Share via
Copy link