Novi Sad Vesti

Drama na Fruškoj gori: Auto sa četvoročlanom porodicom zapalio se na Iriškom vencu (VIDEO)

zapaljen auto
Foto: printscreen

Danas (17. jul) oko 15 časova izbio je požar na automobilu marke „citroen“. Sve se odigralo na Iriškom vencu u smeru ka Rumi, a požar je zahvatio gotovo celo vozilo u kome se nalazila četvoročlana porodica. Na svu sreću svi su uspeli bezbedno da napuste vozilo kada su primetili požar i niko nije povređen.

Na lice mesta odmah su se uputila dva vatrogasna vozila iz vatrogasne brigade Novi Sad i na toj deonici stvaraju se zastoji, a prisutna je i patrola policije.

Više o uzroku požara znaće se nakon obavljenog uviđaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

– Mi smo naišli i videli smo da je automobil već potpuno bio u plamenu, a pored kola stajali su ljudi koji su bespomoćno gledali kako njihov automobil guta plamen – kaže očevidac za Telegraf i dodaje da je prava sreća da je sve prošlo bez posledica jer su se u vozilu nalazila i deca.

Okupljeni građani pokušali su da pomognu, ali nisu uspeli, pa je automobil vrlo brzo izgoreo. Kako saznajemo, u vozilu je bila porodica koja živi u Nemačkoj, a u Srbiju su došli na odmor.

Stručnjaci kažu da su ovakvi požari česti, posebno u letnjim mesecima kada je temperatura velika.

– Da bi ste sprečili da do požara dođe potrebno je da vodite računa o tehničkoj ispravnosti vozila, kako o elektronici, tako i o mehanici, a nije na odmet ni da imate priručni aparat za gašenje požara – kaže za Telegraf.rs autoelektričar iz Novog Sada i dodaje da bezbednost treba da vam bude na prvom mestu.

Izvor: Blic

Pekli prase na Iriškom Vencu, pa oštetili antifašistički spomenik

OGLAS

319 Shares
319 Shares
Share via
Copy link