Magazin Srbija

„Psiho Vuk“ oduševio publiku nastupom u „Slagalici“, porede ga sa Srđanom Todorovićem (VIDEO)

Psiho vuk
Foto: Screenshot / YouTube / RTS Slagalica

Kvizomani u Srbiji su imali zadovoljstvo da juče gledaju zanimljiv okršaj u znanju u „Slagalici“, u kojem je brojne simpatije gledalac pokupio Vuk Ristović, psiholog iz Užica.

Pored popularne „Slagalice“, ovaj momak se okušao u još nekim kvizovima, ali široj publici u našoj zemlji poznat je i kao autor snimaka na YouTube-u, u kojima pored istraživanja interesantnih činjenica, rado deli putopise sa zanimljivih puutovanja, pod pseudonimom „Psiho Vuk“.

Porede ga sa Srđanom Todorovićem

Naime, Vuk je sinoć nastupao na poziciji crvenog takmičara, a po drugi put se u najpopularnijem kvizu na RTS-u susreo sa Vladimirom Dželetovićem, koji je bio na poziciji plavog takmičara, a nakon napete i nepredvidive borbe Ristović je prošao dalje.

Usput, psiholog iz Užica dobio je mnogo vernih navijača, ne samo zbog svog znanja, već i zbog opuštenog stava i iskrenosti kakva se retko viđa u kvizovima ovog tipa, piše Nova.

„Slagalica odavno nije imala ovako zabavnog takmičara“, komentarišu gledaoci na Tviteru.

Skroz im je „simpa“, a neki ga porede sa Srđanom Žikom Todorovićem.

Okušao se i u „Poteri“, a voli da objavljuje zanimljive snimke na YouTube-u

To mu, doduše, nije mnogo pomoglo na startu – predstavljajući se u uvodnom delu prisetio se da je u „Slagalici“ učestvovao prvi put 2016. godine i „nesrećno izgubio sa samo 6 poena“.

Učestvovao je i u Poteri, ali Vuka Ristovića bolje možete da upoznate kroz jednu drugu priču.

Trenutno je u Beogradu na masteru, bavi se politikologijom religije na Fakultetu političkih nauka, a prošle godine je pokrenuo svoj Youtube kanal – Psiho Vuk – Put oko sveta.

Tu deli snimke sa svojih putovanja, ali i priloge o zanimljivim običajima, neobičnim psihološkim simptomima, misterioznim snovima…

Sudeći po komentarima njegovih pratilaca, priče su mu još zanimljivije nego njegov nastup u „Slagalici“.

Izvor: Nova

Čuveni Terminator iz „Slagalice“ tvrdi da mu RTS mesec dana nakon učešća duguje novac (FOTO)

266 Shares
266 Shares
Share via
Copy link