Magazin

“Dok se Pariz ne istopi u Seni”: Učesnik Slagalice je ozbiljan car i veliki šmeker (VIDEO)

vuk-ristovic
Foto: Printscreen

Kroz popularni TV kviz “Slagalica” do sada je prošlo bezbroj učesnika. Neke od njih pamtimo i godinama nakon učestvovanja u kvizu, a takav će slučaj, kako stvari stoje, biti i sa Vukom Ristovićem iz Užica.

Vuk je već posle prvog pojavljivanja u kvizu pobrao velik broj simpatija širom Srbije, koji su masovno delili njegov snimak putem društvenih mreža, jer je imao krajnje simpatičan nastup. Pokazao je znanje, ali pokazao je i veliku dozu harizme.

Njegovo znanje mu je donelo i meč u četvrtfinalu, gde je koplja ukrstio sa Ivanom Radojevićem.

Posle ogromne borbe u dve emisije, Ivan je uspeo da pobedu odnese tek u poslednjoj asocijaciji, kojom je osigurao i svoj put u polufinale, a iako je izgubio, Vuk je opet uspeo da osvoji simpatije iza malih ekrana.

Naime, gledaocima je bila posebno zanimljiva izjava ovog Užičanina nakon poraza.

– Čestitam takmičaru, bio je na vrhunskom nivou, kao i partija, ali kao i ona prošla doduše. Želeo bih pozdravim porodicu, prijatelje i poseban pozdrav za moju devojku Mišel. Dok se Pariz ne istopi u Seni. Rekla mi je da ovo kažem – rekao je Vuk kroz osmeh, dok je potom sve pozvao da se pretplate na njegov jutjub kanal koji nosi naziv “Psiho vuk – put oko sveta“.

Kako je to sve izgledalo, možete pogledati u video snimku u nastavku teksta.

Terminator iz kviza “Slagalica” baš ne zna da gubi, meč obeležio duel “delije” i “grobara”

Izvor: Telegraf

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
188 Shares
188 Shares
Share via
Copy link