Magazin

Mirka Vasiljević o vaspitanju ćerke: Da zaćuti kad treba, tako opstaje brak i dobije šta hoće

Glumica Mirka Vasiljević  sa fudbalerom Vujadinom Savićem ima troje dece i kaže da nije uvek lako uklopiti posao i porodicu. Međutim, njena izjava o tome kako vaspitava ćerku postala je viralna i izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama, piše B92.

„Da mora da zna da je žensko, a to podrazumeva da mora da zaćuti kada treba, jer mi treba mudro da naučimo da ćutimo, onda može da opstane brak, da dobijete šta god hoćete. Da bude dama, da se ne ponaša onako kako dami ne priliči. Da bude pravična i srećna“, rekla je ona u „Premijeri“ i dodala šta je bitno da bi veza opstala.

„Mislim da kompromisa mora da bude konstantno, svaki dan. U raznim situacijama neko mora da popusti, da sačeka, da pričeka. Dok su god to neki problemi koji ne ugrožavaju porodicu, to su smešni problemi. Ako dođe do drugih problema, mora da se zatvori u četiri zida i to reši.“

Portal Kurir.rs prenosi i izjavu Mirkinog svekra, legendarnog fudbalera Duleta Savića na tu temu, a on kaže da glumica nije izjavila ništa loše.

„Neću, gde ću ja snajku da komentarišem u novinama, nije lepo. Samo mogu da kažem da Mirka bolje zna od mene kako treba sa ćerkom, jer sam ja gajio sina.“

Naše se majke nisu plašile trudnoće, ni povratka na posao, ni jaslica

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

246 Shares
246 Shares
Share via
Copy link