Magazin

Pre Vujadina Mirka je bila u vezi sa sinom čoveka „čije ime ne sme da se pomene u Srbiji“

mirka-vujadin
Foto: Instagram/mirka_vasiljevic_fp

Mirka Vasiljević je već dugi niz godina u braku sa Vujadinom Savićem.

Ona važi za jednu od naših najlepših glumica. Ostvarila je zapažene uloge u kojima je publika uživala.

1.10.2021. godine,Mirka Vasiljević i Vujadin Savić po četvrti put su postali roditelji. Posle Andreja, Adrijane i Mihajla, na svet je stigla još jedna ćerka, koja je dobila ime Anika.

Iako Vujadin nije davao izjave povodom prinove u porodici, po objavama na njegovom Instagram profilu lako se može zaključiti da je očaran ćerkom, čije fotografije je počeo da objavljuje od trenutka kada je stigla u njihov dom.

Anika je za ovih godinu dana izrasla u preslatku devojčicu anđeoskog lica, a svoj prvi rođendan dočekuje u Beogradu.

Budući da se Vujadin oprostio od aktivnog igranja i prihvatio trenerski angažman u Crvenoj zvezdi, u narednom periodu baza će mu biti u rodnom gradu, a samim tim i njegovoj mnogobrojnoj porodici.

Devojčica je rođena na Kipru, gde je njen tata u to vreme nastupao za FK Apoel iz Nikozije.

– Nisam bila u panici i strahu, verovala sam da će sve biti u redu, kao što je i bilo. Vujadin je bio na treningu kada sam pozvala klub da ga obaveste da kreće porođaj. On je brzo odreagovao, došao je kući i odvezao me do porodilišta. Za 20 minuta sam se porodila, duže je trajala vožnja do bolnice nego sam porođaj – ispričala je tada Mirka, koja je samo deset dana posle porođaja zaigrala kolo na proslavi povodom Anikinog rođenja.

– U formu sam morala da se vratim zbog obaveza prema svoje troje dece, koja imaju domaće, kontrolne, prohteve… Nisam imala luksuz da se žalim i odmah sam “upala u mašinu”. Moram da funkcionišem kako bi mi, kao velika porodica, postigli sve tokom dana – pojasnila je Mirka odakle crpi energiju.

Ljubav iz srednje škole

Naime, lepa glumica nakon svog punoletstva otpočela je romansu sa Lazarem Kosmajcem sa kojim se upoznala u privatnoj srednjoj školi koju su oboje pohađali.

Par je nekoliko meseci bio u turbulentnoj vezi da bi potom svako krenuo svojim putem, a Mirka je ubrzo nakon toga srela Vujadina i sa njim zasnovala porodicu.

Iako o intimnim detaljima retko priča, njena mladalačka ljubav podstakla je mnoge naslove, a Mirka koja nije demantovala glasine stavila je jasno do znanja da se u prošlost ne vraća.

– Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla i ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da pričam o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno – rekla je glumica na pitanje o Lazaru.

Lazar je inače sin pokojnog Dragoslava Kosmajca. Kosmajca je policija godinama sumnjičila da se bavio švercom narkotika, ali nikada nije u Srbiji osuđen za ovo krivično delo. Njega je 2014. godine tadašnji premijer Aleksandar Vučić nazvao najvećim narko-dilerom, rekavši „da njegovo ime niko u Srbiji ne sme da pomene“.

Mirka Vasiljević o vaspitanju ćerke: Da zaćuti kad treba, tako opstaje brak i dobije šta hoće

Izvor: Espreso

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

46 Shares
Share via
Copy link