Magazin

Vučiću, ovo je za tebe: Petar Đurić odgovorio predsedniku i objavio bolnički izveštaj

Mladić Petar Đurić i njegova izjava za kamere televizije N1 obeležila je prvo veče beogradskih protesta. Podsetimo, on je u kamere rekao da mu je otac preminuo jer nije bilo dovoljno respiratora u Zemunskoj bolnici, a dan kasnije predsednik Srbije i ministar zdravlja oštro su ga demantovali i pokušali da ga diskredituju.

Đurić je odgovorio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru na njihove navode da to što je rekao nije tačno i na Fejsbuku, uz izveštaj iz Zemunske bolnice, potvrdio da je njegov pokojni otac tri dana čekao na red za respirator.

“Vučić i Lončar se nisu ni potrudili da provere da li je to tačno, jer u svojoj bahatosti polaze od toga da je lako popljuvati nekog malog i da im niko ništa ne može. Koliko su bahati i bezobrazni, iskopali su moje nestašluke iz škole i ispljuvali me javno”, rekao je.

Dodao je da ne spori da je bio nemirno dete, ali je i upitao da li se to može porediti sa “njihovim permanentnim lažima kojima se služe”.

“Očekujem izvinjenje od predsednika i ministra zdravlja. Ukoliko se to ne dogodi, podneću krivičnu prijavu za laži koje su izrečene o meni”, zaključio je Petar Đurić, a preneo N1.

Vučić je na konferenciji za novinare ranije rekao da je notorna laž izjava Petra Đurića da mu je otac umro u Zemunskoj bolnici jer nije bilo respiratora, dodajući “da nikad nije nedostajao nijedan, i da postoje protokoli”.

Ovako govori potomak srpskoga seljaka, svaka njegova reč pogađa pravo u metu!

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Nadam se da nisi bila u Milanu po preporuci struke jer ne bi bilo dobro po tebe, imaš veća muda od 50% mačo tipova u Skupštini posebno od ministara vojske i policije a bogami i od premijera, a predsednik, besni sadista ni nema muda uvukla mu se u bulju

  • Sam si sebe raskrinkao, lažovu jedan, sa svojom istorijom ponašanja, Tebi će, bedo jedna pokvarena, prodana, da se veruje nešto,. Ceo život lažeš, maltretira, i sada odjednom, poštenjačina, plače ko pička

OGLAS

PARTNERI SAJTA


459 Shares
459 Shares
Share via
Copy link