Magazin Srbija

Vučićevo kumče je zvezda TikToka, postrojava policajce i bahati se po Beogradu i Budvi

Vučićev kum Uroš Panić
Foot: Instgram Uroš Panić

Uroš Panić je sin Petra Panića Pane, navodnog kuma predsednika Aleksandra Vučića.

Možda bi njegovo bahaćenje i TikTok profil ostali nezapaženi, da se ovog leta nije desila i prekršajna prijava u Budvi, koja je skrenula pažnju novinarima na ovog mladog i po svemu sudeći povlašćenog momka.

Na crnogorskim portalima odjeknula je vest o prekršajnoj prijavi budvanske policije protiv Beograđanina Uroša Panića (24) zbog bahate vožnje suprotnom trakom u centru grada. Kako se navodi u prekršajnoj prijavi, Panić je u noći između petka i subote u 3.40 sati iza ponoći u centru Budve divljao kolovoznom trakom namenjenom za kretaje vozila iz suprotnog smera, zbog čega je kažnjen novčano sa 300 evra.

Njegov otac je široj javnosti poznat po svojim vezama sa političarima i javnim ličnostima.

Izmežu ostalog, poznat je i zbog navoda vlasnika auto-perionice u Zemunu Dejana Videnovića,koji je ispričao ranije za KRIK da ga kriminalac Petar Panić Pana reketira i mesecima mu onemogućava da uđe u svoj lokal.

Njegov sin Uroš se sada na društvenim mrežama hvali svojim raskalašnim životom i bahaćenjem.

Tako je nedavno na Instagram storiju objavio račun za registraciju kola na iznos od 300 hiljada dinara uz komentar: „Jel video neko nekad skuplju registraciju?“.

Uroš Panić srpskoj javnosti je poznat po bahatom ponašanju, koje demonstrira na ulicama Beograda. Na velikom broju video snimaka koje nesebično objavljuje, vidi se kako vozi skupocene automobile velikom brzinom, znatno preko ograničenja, ignoriše policiju, a neretko i snima službenike MUP dok ga legitimišu i ismeva ih.

Sudeći po tome koliko ovakvo ponašanje dugo traje i da je javnost sa njim upoznata preko mnoštva snimaka na internetu, stiče se utisak da niko ne želi ili nema dovoljno hrabrosti da u sklopu svojih ovlašćenja stane ovakvom ponašanju na kraj.

Na jednom od video snimaka koje je objavio na TikToku vidi se mladi Panić kako sa policijskom palicom po gradu zaustavlja automobile i autobuse. I to je samo jedan u nizu video snimaka kojim pokazuje svoju nedodirljivost.

@urospanic___

♬ Klac – Buraz Djans

Pored toga, u još jednom video objavljenom na istoj društvenoj mreži, Panić se sa svojim prijateljima ruga pripadnicima MUP-a, dok nastavlja da divlja. U automobilu se vidi i flaša viskija, te postoje i izgledi da pored svega, konzumira i alkohol u toku vožnje.

@urospanic___

♬ original sound – Urospanic98

TikTok profil Panićevog sina prepun je sličnih snimaka, na kojima se trkaju automobilima, divljački voze, ali i iz provoda, gde se često može videti snimak polivanja skupocenih satova još skupocenijim flašama šampanjca.

Protiv Panića su godinama podnošene krivične prijave za prebijanje, iznude, nedozvoljeno nošenje oružja, ali se čini da je on nedodirljiv jer mnogi od postupaka nisu stigli do suda, neki su zastareli, a u nekoliko slučajeva kažnjen je sa svega nekoliko meseci robije

Svoj položaj Panić duguje jakim političkim vezama, posebno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, ali i sa ministrom odbrane Nebojšom Stefanovićem, predsednikom Izvršnog odbora SNS-a Darkom Glišićem i Goranom Vesićem. Pojedini mediji ističu i da je Panić zapravo kum Vučiću.

Takođe, KRIK je pisao kako je ministar zdravlja Zlatibor Lončar izdavao lekarske nalaze Paniću, kako bi on mogao da odlaže suđenja.

Izvor: Nova.rs

Vučićev kum tužio Ćutu za duševnu bol:  Nikola Petrović nema dušu

Luftika #

komentar

Klikni da objaviš komentar

130 Shares
130 Shares
Share via
Copy link