Magazin Srbija

Vučićev kum tužio Ćutu za duševnu bol: „Nikola Petrović nema dušu“

Foto: Nova.rs, Nikola Petrović i Aleksandar Jovanović Ćuta

Bivši direktor „Elektromreže Srbije“ i kum predsednika Aleksandra Vučića, Nikola Petrović, rešio je da presavije tabak i tuži Aleksandra Jovanovića Ćutu za uvredu časti i duševni bol, zbog teksta u jednom beogradskom nedeljniku.

Ćuta, inače lider „Ekološkog ustanka“ i jedan od lidera koalicije „Moramo“, dao je intervju nedeljniku Vreme pod naslovom „Srbija se trovati ne može“.

Zbog izjava u pomenutom tekstu, Petrović je od Ćute zatražio 200.000 dinara, pod izgovorom da je uvređen i da mu je naneta duševna bol.

Aleksandar Jovanović Ćuta, je za Novu prokomentarisao čitav slučaj.

– Da bi nekoj osobi bila naneta duševna bol neophodno je da ta osoba ima dušu. Pošto je ovde reč o osvedočenom grobaru naših reka Nikoli Petroviću, kumu Aleksandra Vučića, jedino što mogu je da mu obećam je da će odgovarati za svaku rečicu koju je gurnuo u cev. Ovom prilikom pozivam Nikolu Petrovića na TV duel, da objasni građanima Srbije gde je to nestala Vlasina i koliko milona evra zaradiš kad ti Zorana potpisuje dozvole za ubijanje reka i svega što živi u njima?! – rekao je Ćuta.

Izvor: Nova

Ćuta (konačno) ućutkao Marića: Ti ćeš sutra odavde početi da pljuješ Vučića

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

4 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap