Magazin

Ceo Beograd znao čime se bahata braća Panić bave, reklama za podvođenje išla “od usta do usta”

braca-panic-vuk-stankovic
Foto: Braća Panić i Vuk Stanković / Instagram

Braća Panić, zajedno sa svojim saradnicima među kojima je i njihov najbolji drug, Vuk Stanković mesečno su od podvođenja žena zarađivali više od 30 hiljada evra, piše “Blic“.

Kako piše taj list, oni su otkriveni nakon višemesečnog rada policije, Odeljenja za javni red i mir, nakon što su do njih došla saznanja “nakon reklame” od usta do usta.

– Povećavao im se obim posla, broj mušterija, postala je javna tajna u gradu da braća Panić podvode žene – kaže izvor “Blica” .

Žene podvodili za 3.500 dinara

Kako izvor dodaje, za osumnjičene je radilo najmanje 5 prostitutki koje su podvodili za od 3.500 dinara do 12.000 dinara, a deo zarade, koji je bio većinski, predavale su Stankoviću, baš po kafićima i ugostiteljskim objektima u Beogradu.

– I one su privedene, verovatno će biti prekršajno procesuirane – kaže izvor “Blica”.

Kako saznajemo, Vuk Stanković, koji je uhapšen jer je radio sa braćom Urošem i Milošem Panićem u trenutku upada u prostorije gde su podvodili žene sedeo je u kafiću prekopputa zgrade, ne znajući da za njim tragaju.

– On je ubrzo uhapšen, dok je za Panićima raspisana potraga. Njima je policija upala u stanove tako što im je razbila blindirana vrata – kaže izvor.

“Poznati” po divljačkoj vožnji

Biografija braće Uroša i Miloša Panića prepuna je snimaka divljačke vožnje skupocenim automobilima, bahatog i nedoličnog ponašanja, a više o tome pročitajte ovde.

uros-panic-vuk-stankovic
Foto: Printscreen

Kako nezvanično saznaje pomenuti list, kao vođa lanca prostitucije označen je Vuk Stanković, najbolji drug Uroša Panića.

Na internetu već mesecima kruže snimci Vuka Stankovića koje objavljuju braća Panić, a na kojima se vidi kako ga “gepekuju”, voze na krovu…

Osumnjičeni Vuk Stanković, na mrežama se hvalio izlascima u noćnim klubovima, a neretko je objavljivao fotografije sa oskudno obučenim devojkama u separeima.

Osumnjičena braća Panić se druže sa Nikolom Keljanovićem, koji je javnosti poznat kao “Ćaletov sin”. Na Instagram profilu Uroša Panića postoji više fotografija na kojima pozira sa Keljanovićem.

Raspisana poternica za braćom Panić, optuženi da su preko salona za masažu podvodili žene

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link