Magazin

SNS nam je uništio sećanja i na ‘Euroblok’, jer se posle sendviča valja i zasladiti (VIDEO)

euro blok
Printscreen

Kompanija „Takovo“ aktivno se uključila u kampanju Srpske napredne stranke, što i ne treba mnogo da čudi ako se u obzir uzme da je vlasnik ove firme niko drugi do Rodoljub Drašković, brat Vuka Draškovića.

Ovaj hercegovački knez, koji ovu nesvakidašnju titulu nosi od 2019. godine, čini se ima svog favorita u nastupajućoj izbornoj trci. Simpatije prema SNS-u ne iznenađuju ukoliko se zna da mu država izlazi u susret oko svih finansijskih vratolomija i otplata dugovanja koja zbog svog poslovanja ima prema poreskim i drugim institucijama.

Slatki darovi idu i bukvalno kao na traci, a čuveni ‘Euroblok’ mnogima možda više i neće prijati stomaku, naročito ako imaju nervozna creva ili, pak, stres i emocije generalno doživljavaju i osećaju ovim delom tela.

Retko šta u ovoj zemlji političari i ‘kontraverzni biznismeni’ nisu uspeli da obezvrede, obesmisle i naruže. Došao je red i na nekada omiljeni slatkiš mnogih generacija mališana. ‘Euroblok’ u omotu sa zastavom i reklamom Srpske napredne stranke zaista je više nalik na ukusni laksativ čije dejstvo proizilazi iz razuma i moralnih utemeljenja koja ne mogu da nađu kompromis sa delovanjem partija na vlasti.

Jasno je da su izbori period kada se vraćaju prethodne usluge, a svako učestvuje u povraćaju sa onime čega ima najviše. Vlasnik kompanije „Takovo“ odlučio je da obraduje članstvo i glasače SNS-a, a ruku na srce, uz one čuvene sendviče lepo dođe i jedan slatkiš za mirniji san o svetlijoj budućnosti koja dolazi za dve, najkasnije tri godine.

Dok se opozicija privlači i odbija kao pod dejstvom neke misteriozne međumolekularne sile, partije na vlasti mirno pripremaju još jedno legitimno i legalno produženje ostanka na foteljama jer ih i dalje ‘žulja’ što se izbori 2020. godine, po rečima predsednika, nikada nisu ni održali. Često se prethodnih dana čuje kako je režim u panici, međutim čini se da uspostavljeni sistem mudro miruje i radi posao, dok se njihovi protivkandidati međusobno ljube i čerupaju, zavisno od dnevnog raspoloženja.

Ima li koji biznismen, kralj, knez ili čokoladni princ da i opozicionim biračima udeli neki slatkiš na koji neće ponovo polomiti zube? Razmišljati kritično i biti opozicija lošem i kriminalnom sistemu deo je kućnog vaspitanja, a za to nikada nije bilo adekvatne nagrade. Uvek je bilo i uvek će biti „izađi i bori se“, a od slatkiša zauzvrat možete očekivati sladak kupus, peti dan, kada pravite pauzu između klot pasulja i krompira na 100 načina.

Gradonačelnik Zrenjanina u starački dom doneo Vučićeve slatkiše i atmosferu doveo do usijanja

Čitajte Luftiku na Google vestima

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

373 Shares
373 Shares
Share via
Copy link