Magazin Srbija

Tribina ruši Vučića, iskeširao Obradoviću 3 miliona evra da ne bude peder

vuletić i ljuba
Printscreen

Vladimir Vuletić, profesor Pravnog fakulteta i nekadašnji potpredsednik FK Partizan, prokomentarisao je povratak Željka Obradovića na klupu košarkaške sekcije kluba. Vuletić je rekao da je lično Aleksandar Vučić doveo Obradovića u Partizan kako bi primirio navijače tog kluba da ne bi doživeo pritisak sa tribina i pobunu uz pogrdno skandiranje.

U emisiji „Intervju“ za jutjub kanal „Slavija Info„, Vuletić je izneo šokantne informacije o dugu FK Partizan i dodao da nije nemoguć bankrot ako se ovako nastavi.

Rekao je i da se za sve pita Aleksandar Vučić, a da su svi ostali u dva najveća kluba marionete, govorio je o „zajedničkim ručkovima Zvezde i Partizana“, aludirajući na nedavno objavljenu zajedničku inicijativu dva najveća kluba da se naprave promene u ligi i sistemu takmičenja.

– Osim ovoga, zanimljiva je u uloga sinova Milorada Vučelića, ali i Zvezdana Terzića u klubovima Zvezda i Partizan koji se ponašaju kao da je to njihovo privatno vlasništvo a da su funkcije genetski nasledne – kazao je Vuletić.

Sem toga detaljno je objasnio i zašto njegovi napadi veoma bole Vučića.

– U toku su pregovori između SNS i potencijalnog novog vođe navijača Partizana koji će dobiti glavni zadatak da ućutka navijače i druge gledaoce da ne skandiraju predsedniku Vučiću. Dodatno se Vučić potrudio, pa je za tri miliona evra angažovao Željka Obradovića jednog od najboljih trenera na svetu sa istim ciljim nažalost, što je Obradović i potvrdio u svojoj izjavi da samo želi podršku klubu da čuje – rekao je između ostalog Vuletić.

Na kraju, Vuletić je poručio da će tribine ipak srušiti Vučića, pozvao ga je i na TV duel, prenosi Nova.rs.

Vuletić dokazao direktnu vezu između SNS-a i klana Velje Nevolje, dokaze predao SBPOK-u

Čitajte Luftiku na Google vestima

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

302 Shares
302 Shares
Share via
Copy link