Magazin

Vučićevo iživljavanje nad sirotinjom – doručkovao prokleti parizer u inat punjenim lignjama (VIDEO)

dorucak
Printscreen

Obećano, ispunjeno.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zajedno sa svojim partijskim kolegama i poltronima Tomislavom Momirovićem aka Tomom Monom i doktorom Sinišom Malim… snimio je danas video za Instagram u kojem je ispunio obećanje da će doručkovati jeftini pileći parizer pred očima kamere.

Tri naprednjaka, jedan preparirani radikal za dve bitange i pola hleba, malo majoneza i nekoliko šnita parizera glasila je predsednička receptura. Parizer je ključan, baš onaj za koji trebamo verovati da je identičan onome koji je onako svečano reklamirao pre nekoliko dana na konferenciji za medije.

Čovek je probio sve granice ukusa.

On je samo jedan od nas, glasila je ova propagandna poruka koju će narod usvojiti i progutati poput ušiju, noktiju i papaka koje će slatko gutati dok budu žvakali taj parizer i uživali u ukusima mladosti i propale starosti.

Od punjenih lignji do parizera, od letećih automobila do tužne slike Srbije leta gospodnjeg 2023. godine.

Ovaj nivo bezobrazluka i nesvesnosti, vređanja inteligencije, čitav jedan sistem vrednosti prožet i ugraviran u telu ovog, naizgled, odraslog čoveka, sve to imamo prilike da živimo i trpimo u ime demokratski vrednosti i slobodnih izbora.

Kakvih crnih demokatskih vrednosti, a o slobodnim izborima ne vredi ni govoriti.

Ali trpimo.

I trpećemo i više nego što mislimo. Sve za majku Srbiju i jeftiniji parizer.

Imamo najboljeg tenisera i najbolju atletičarku na svetu, zlatne odbojkašice, odbojkaše, vaterpoliste, košarkaše. Mi smo zemlja košarke, ponosno se busamo.

Nažalost, gledajući ovakav video snimak, uz osećanje neizrecive tuge, besa i nemoći, prva asocijacija koja se nameće više nego bilo šta drugo glasi: Predsedniče, zahvaljujući vama, sa izrazito malim v, mi smo zemlja k(l)ošarke.

Zaobiđi nas nesrećo i ti i one tvoje nesrećne kolege koje sebe nazivaju nekakvom opozicijom. Zašto možemo da budemo toliko uspešni u basketu, ali ne i u politici?!

Verovatno zbog toga što u kolektivnom sportu važi parola: “Svi za jednog, jedan za sv(i)e”, a u politici, naročito u našoj interpretaciji, ta krilatica se poprilično skraćuje:

Svi za jednog…

Prijatno Aleksandre, prijatno vam bilo. Nadam se da zaista uživate u konstantnom iživljavanju nad svima onima koji ne žele da savijaju kičmu i prihvate surovu istinu da ste vi zvanični predsednik ove zemlje.

Šta znači košarka u zemlji jeftinog pilećeg parizera i šampona od koprive

Čitajte Luftiku na Google vestima

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link