Srbija Vesti

Miloš Vučević: Zamoliću Vučića da na jesen idemo na parlamentarne izbore

vucevic
Screenshot

Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je da će zamoliti predsednika Aleksandra Vučića da se na jesen ide na nove parlamentarne izbore.

Kako je Vučević objasnio, to će tražiti od Vučića jer smatra da su se građani fokusirali na predsedničke, „a parlamentarne shvatili olako i na listiću za te izbore šarali, pa su malo ovome malo onome davali i rasipali glasove“.

– Sad kad su građani videli šta ko radi i govori, razumeće koliko je važno za koju stranku glasaju i pošteno je da se ide na nove izbore. Danas su se građani ‘otreznili’ – rekao je Vučević za TV Pink, navodeći da ne veruje da će se Vučić sa takvim njegovim predlogom složiti.

On je rekao da bi „danas ovi koji su za Dražu Mihailovića u koaliciju sa onima koji kažu da je u Srebrenici bio genocid“, navodeći da „Milici, Bošku i njegovom imenjaku Milošu (Jovanoviću) više nisu važna pitanja NATO, Kosovo, Rusija“ i da su „ove desne stranke prevara“.

Govoreći o izbornoj kampanji, on je rekao „da je Vučić nastupao državnički imajući u fokusu da sačuva Srbiju jer mora da donosi teške odluke dok u brod udaraju talasi“, misleći na posledice koje za Srbiju imaju dešavanja u Ukrajini.

– Mogao je da ide sa laganim, lepršavim temama, da ne stavlja ozbiljne teme u fokus, što je lepo za gledanje – rekao je Vučević.

On je rekao i da je siguran da će Beograd „ostati u sigurnim rukama i da neće biti konglomerat svega i svačega, skupljen s koca i konopca“ i, kako je naveo, „nećemo dozvoliti da se iko igra voljom građana“.

Gradonačelnik Vučević dobio preteći i vulgaran mejl, priveden Novosađanin

Izvor: Beta

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

844 Shares
844 Shares
Share via
Copy link