Lifestyle

Vrhunski preparati za negu vaše bebe

nasmejana beba

Budući da bebe imaju osetljivu kožu od samog rođenja, svesni smo da je pravilna nega mališana od presudnog značaja za njihovo zdravlje, kao i bezbrižno odrastanje. Imajte na umu da je njihova koža veoma tanka, i to čak 5 puta tanja od kože odrasle osobe, dok se i njena struktura takođe umnogome razlikuje od one kod ljudi. 

Baš zbog toga što je koža mališana specifična, najmlađima je potrebna adekvatna nega, a koju im možete pružiti uz šampon za bebe, kreme, kupke i druge proizvode, koji sadrže sigurne sastojke i garantuju efikasnost. 

Sa tradicijom dužom od 100 godina, Nivea vam pruža vrhunske proizvode za negu vaše bebe, u čiji kvalitet su se uverile i naše majke i bake. Kada je u pitanju nega dece, milioni žena širom sveta poklanja poverenje upravo ovoj kozmetici.

Nivea pruža samo najbolje za vašu bebu

Budući da svoje preparate proizvodi po najvišim standardima uz posebnu kontrolu kvaliteta, Nivea nastavlja da postoji na tržištu duže od jednog veka i da, iz dana u dan, stiče sve veći broj zadovoljnih korisnika, kojima su preparati dostupni u 173 zemlje širom sveta. Treba spomenuti i to da inovacijama u okviru oblasti nege kože koordinira tim sastavljen od oko 1300 naučnika, kroz razne studije, dok više od nekoliko decenija Nivea ne koristi životinje za spovođenje raznih tekstova. 

Baš zbog ovih razloga i posebnih sastojaka sadržanih u šamponu za bebe, kremi, kupki, i drugim proizvodima iz kolekcije Nivea Kids ili Nivea Baby, ovaj brend pruža najbolju negu svakom mališanu. 

bebina stopala

Kupka za bebe

Znajte da je kupanje osnovni korak u održavanju pravilne nege beba, te ono treba biti sprovedeno pravilno i uz proverene preparate. Kao što smo spomenuli, njihova koža je osetljiva, te je vašem mališanu dovoljno 3-4 kupke na nedeljnom nivou, kako ne biste narušili njegovu prirodnu ravnotežu kože. 

Nivea Baby kremasta kupka za bebe je veoma nežna prema bebinoj koži, čineći je mekanom i glatkom na dodir. Dermatolozi su potvrdili da ova kupka ne izaziva iritacije, dok limetin cvet i kamilica hidriraju kožu, sprečavajući njeno isušivanje. Bitno je spomenuti da je preparat ,,no tear”, što znači da neće izazivati plač kod vaše bebe, te će ona moći u potpunosti da uživa u ritualu kupanja. Klinička testiranja ovog proizvoda su takođe potvrdila da on ne sprečava samo plač kod beba, već i smanjuje rizik za nastanak alergija.

Nekada je mnogo lakše i efikasnije kada imate 2 u 1 preparat, kojim možete oprati kosu, ali i celo telo svoje bebe. Upravo vam to omogućavaju Nivea Baby kupka i šampon za bebe, koji sadrže dva kozmetička preparata u jednom, te su tako prilagođeni kako koži tela vaše beba, tako i njenoj glavi. Takođe su bogati sastojcima koji neguju osetljivu kožu i ne iritiraju je. 

Krema za bebe

Nakon opuštajuće kupke, sledi još jedan, završni korak, koji pomaže u pravilnoj negi bebine kože. Naime, da bi ste sprečili nastanak suve, iritirane kože i smirili crvenilo, bitno je koristiti hidratantnu kremu, koju će koža lepo upiti, te tako postati nežna na dodir, bez lepljenja, a upravo takvom se pokazala Nivea Baby Pure&Sensitive. Obogaćena organskim ši puterom i omega-6 lipidima, hrani kožu i sprečava nastanak suve i iritirane kože. Jednostavno se nanosi, a zbog lagane teksture se lako razmazuje i koža je brzo upija. 

Nivea Baby Bottom Ointment, umirujuća krema sa cinkom, veoma je delotvorna protiv nastanka ojeda i pomaže bebama da, nakon skidanja pelena, njihova koža ostane suva i bez osipa. 

U kvalitet Niveinih proizvoda uverio se skoro ceo svet, kao i naše mame i bake, te je došao i red na vas da pružite poverenje ovom brendu i budete potpuno bezbrižni kad su telo i zdravlje vaše bebe u pitanju.

Mateja Panović

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link