Beograd

Ako parkirate na Vračaru i auto vam zatrpa sneg, pozovite njih da vam ga brzinski očiste!

sneg bg
Printscreen

Višak vremena, snage, dobre volje i lepog vaspitanja, ali i želje da se sopstveni dinar pošteno zaradi, nagnao je dečake sa Vračara da naprave svojeručno izrađen oglas koji se može pronaći na lokalnim banderama.

Klinci su se dosetili na koji način bi mogli da spoje lepo i korisno, te su svojim komšijama predložili uslugu čišćenja snega sa automobila za naknadu od simboličnih 200 dinara.

Sneg osim idile za sobom donosi i nevolje, a jedna od njih je i dodatno gubljenje vremena za čišćenje zatrpanih automobila kako bi se ujutru poranilo na posao i ostala dnevna zaduženja.

Deca Vračara, tačnije sa Južnog Bulevara, iznašli su novi način da pametno i vredno iskoriste slobodno vreme koje imaju tokom zimskog raspusta.

„Čišćenje automobila od snega. 200 dinara. Deca iz komšiluka”, napisano je na jednom od oglasa koji se mogu videti u ovom delu Beograda.

Ovi mladi i nadasve simpatični preduzetnici pokazuju inicijativu na kojoj treba čestitati od sveg srca. Videvši ovakav oglas, čovek prosto poželi da nas sneg još mnogo više i češće „iznenađuje“ tokom zimskog perioda.

A svi vi koji parkirate u ovom delu grada, nemojte se ustručavati da pozovete istaknuti broj telefona. Vaše malo ovoj deci će dati dodatni elan da i u budućnosti nastave sa poštenim zalaganjem.

Novac u ovoj priči poslednja je stavka, a lekcija koju će ova deca uspešno savladati i maturirati značiće im u mnogo u životu, koji po mnogo čemu ume da bude vrlo nemilosrdan.

Who you gonna call?! Snowbusters!

Tužan život pravog Moglija, dečaka koji je od ljudi jedino naučio da puši cigarete

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

35 Shares
Share via
Copy link