Novi Sad

Poznata novosadska pivnica spremna da promeni vlasnika (FOTO)

pivo
Foto: Ilustracija / Pixabay

U ponudi nekretnina u Novom Sadu našao se i oglas u kom se prodaje pravo zakupa i kompletna oprema u lokalu u “jednom od najlepših i najupečatljivijih objekata u Novom Sadu”.

Na osnovu fotografija može se zaključiti da je u pitanju pivnica “Brkina Marina”, ukupne površine 350 kvadrata, sa ugostiteljskim delom od 250m2 i kuhinjskim delom od 100 kvadratnih metara, prenosi Moj Novi Sad.

Lokal je u neposrednoj blizini pošte, brojnih banaka, Pupinove palate i šetališta u centru.

– Kompletno je renoviran 2019, opremljen u autentičnom izgledu pub-a odnosno pivnice sa originalnim i unikatnim – ručno rađenim nameštajem uveznim iz Italije. Nove vodovodne i elektro instalacije, nova stolarija, sistem grejanja i hlađenja preko fen coil-era, najmodernije ozvučenje sa RCF zvučnim kutijama, scenska rasveta za binu kojom se komanduje sa centralnog DJ pulta. Iza samog šanka je instalirana rashladna komora za burad sa točenim pivom, sa vezama do točilica na šanku. U kuhinjskom prostoru nalazi se hladna komora, pica peć na struju, konvekcija, roštilj, friteza, ringla na struju i plin i frižideri – stoji u oglasu.

brkina marina
Foto: Preuzeto sa Moj Novi Sad

Predmet prodaje je, pojašnjavaju, “100% udela u firmi koja je vlasnik gore navedene opreme i koja je nosilac ugovora o zakupu. Prilikom zaključenja transakcije novi vlasnik bi preuzeo firmu koja nema obaveze već samo imovinu”.

Cena po kojoj bi vlasnici zaključili transakciju iznosi 250.000 eura, a otvorena je i mogućnost dogovora o mesečnom zakupu.

Podsetimo, više poznatih ugostiteljskih objekata u gradu u poslednjih godinu dana oglasilo prodaju ili zatvaranje – Macchiato kuća, poslastičarnica “Šeherezada”, restoran “Balkan ekspres”, Kafe picerija “Panter”.

Izvor: Moj Novi Sad

Novi Sad ostaje bez još jednog čuvenog ugostiteljskog objekta (FOTO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
65 Shares
Share via
Copy link