Magazin

“Majci u inat poklanjam kuću”: Oglas muškarca iz Niša razbesneo Srbiju, ljudi u neverici šta čitaju

poklanja-kucu-u-inat-majci
Foto: Printscreen/Facebook, Shutterstock, Ilustracija

Muškarac iz Niša objavio je na društvenim mrežama da poklanja pola porodične kuće koja se nalazi na 40 minuta od Vlasinskog jezera i to isključivo u inat majci!

– Poklanjam polovinu kuće u Gornjoj Lopušnji sa velikim placem u blizini Vlasotinca. Druga polovina kuće pripada mojoj majci sa kojom sam u lošim odnosima i želim da njoj u inat poklonim kuću!

Odmah se pise ugovor o poklonu i upisuje se u katastar na vaše ime. Uslov je da ja ostanem da se vodim na toj adresi, ali nikad tamo neću kročiti. To možemo da potpišemo – napisao je Ceki na društvenim mrežama i ostavio broj telefona da zainteresovani mogu da ga kontaktiraju.

Korisnici su odreda šokirani ponudom, mahom osuđuju postupak sina, a pojedini ne mogu da veruju ni da je oglas realan, prenosi Kurir.

majci-u-inat-poklanja-kucu
FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

– Odvratniju objavu ne videh – navela je jedna Nada.

– Jel ti mati udovica i kako se drži – našalio se jedna Ibrahim.

– Da, udovica je, drži se ko ciganska šupa, ali imaš prođu svakako – stigao je neočekivan odgovor od Cekija.

– Ovo je strašno! Da li si ti sagradio deo koji sad tebi pripada – upitala je jedna Milena.

– Naravno, ne deo, nego celu kuću – odgovorio je Ceki.

Pojedini korisnici su naveli da mogu da shvate njegove motive.

– Možda mogu da ga shvatim. Ja sam u sličnoj situaciji, ali sa bratom, 70 odsto je napravljeno od mojih novaca, a on ne želi da podeli, želi sve da prisvoji. Rado bih mu poklonio da nije majku tuko i provocirao – navodi jedan Slaviša.

– Sve razumem. Ništa nije ovo čudno. Želim vam vas mir u duši i da ostvarite to što ste zamislili. U sličnoj sam situacijii. Sve razumem u potpunosti, samo polako, ne ide ništa silom i brzinski – navodi jedan korisnik.

Ceki je neumorno odgovarao na komentare.

– E šta je majka doživela! Da je znala bolje da je udavila g*vno nego odranila od kilo mesa, a sad je jede pod stare dane. Pa gde će vam duša? Mislite na to, Bog bavi, al ne zaboravi – napisala je jedna Vera.

– Ne lupajte gluposti! Garant su vas deca odj*bala pa ste tako ogorčeni. Moja majka nije gradila tu kuću. To smo gradili ja i otac koga je prevarila tako da nemojte da sudite – odgovorio je Ceki.

Mnogi su se međutim javili sa namerom da dobiju kuću na poklon.

– Odlično. Imam li ja kakve šanse da je dobijem? Usput ću pripaziti majku budući da je moja umrla. Bila bih doživotno zahvalna, a vrata bi Vam bila u svako doba otvorena. Ja sam samohrana majka dvoje dece koja eto nema svoga smeštaja – napisala je jedna Ksenija.

Javila se i jedna Milka koja je navela da je samohrana majka dvoje dece koja luta ulicama.

– Zvala sam, ali niste se javili – napisala je Milka.

Javio se i jedan meštanin Lopušnje koji je naglasio da je u pitanju prelepo selo.

– Ima dobar pogled na Vlasotince. Ko god bude tu došao neće se pokajati, naravno, ko voli netaknutu prirodu – navodi Danijel.

Oglasom za stan razbesneo sugrađane: Za ovo “izvorno stanje” hoće 3.900 € po kvadratu? (FOTO)

Luftika

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Pljuju ga mamini i mamesvetice, a slučajno nije. I treba. Da ste bolji roditelji – i deca bi bila bolja. To samo Srbinu nije jasno. Ali uzalud, istina je istina.

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
28 Shares
Share via
Copy link