Magazin Poznati

“Osetio sam da mi trne ruka”: Voja Brajović ravno sa bine završio na operacionom stolu

voja-brajovic

Srpski glumac Voja Brajović pre gotovo dve decenije suočio se sa teškom dijagnozom tumora na mozgu.

Samo dan pre teške operacije Brajović je igrao predstavu, bez da je iko primetio koliko je glumcu loše, kao ni da ga čeka ozbiljan zahvat sutradan, piše Hello.

Njegova najveća borba počela je kada je osetio da mu povremeno trne ruka. Prvo je to pokušao da ignoriše i pripiše premoru ili da poveže sa nekim drugim simptomima.

Međutim, počeo je da se javlja bol, a onda su simptomi postali učestali. Brajović je tada rešio da bude odgovoran prema sebi, pa je posetio lekara.

Kada su stigli rezultati i kada je saznao dijagnozu, doživeo je težak udarac. Saznao je da ima tumor na mozgu. Ono što je bilo olakšavajuće kod ove teške dijagnoze, to je da je bolest otkrivena na samom početku, te da nije pokazivala znake ozbiljne progresije.

Po mišljenju stručnjaka, jedna hirurška intervencija bila je dovoljna za potpuno izlečenje, piše dalje pomenuti medij.

Naš glumac rešio je da iskoristi prvu pauzu između brojnih predstava u kojima je igrao kako bi se podvrgao preporučenoj terapiji, odnosno intervenciji.

Operacija je uspela, a Voja je počeo da se oporavlja. O zdravstvenom problemu nije mnogo govorio jer nije želeo da opterećuje kolege i prijatelje.

Nakon operacije, brzo je pušten iz bolnice, a ono što je posebno bilo zanimljivo – pre napuštanja ustanove želeo je da se sa stručnjacima posavetuje oko svoje ljubavi iz mladosti – boksa.

– Mogu li nazad u ring, Jokso? – pitao je lekara.

– Samo ti šibaj, Vojo, i ne osvrći se – odgovorio je lekar, prenosi pomenuti medij.

Odmah posle operacije, već narednih dana, njegove predstave bile su na repertoaru.

Izvor: Hello, Nova

Ćerka Voje Brajovića: Zavidim deci koja imaju dobar odnos sa ocem

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link