Magazin

Ćerka Voje Brajovića: Zavidim deci koja imaju dobar odnos sa ocem

iskra-voja-brajovic
Foto: Zoran Lončarević

Ćerka Voje Brajovića, Iskra, glumcu je podarila unuku Ines, sa ocem se viđa, neguje odnos, ali svojevremeno je otkrila da je to ipak daleko od bajnog.

– Zavidim deci poznatih roditelja koja imaju bolji odnos sa očevima, jer ja ga prosto nemam. Imam legendarnu majku i pre ću reći da sam ćerka legendarne majke, koja me je izvela na put, a ne ćerka legendarnog oca. Sada ću govoriti da sam ja majka legendarne Ines, koja će biti jedna velika faca – rekla je pre nekoliko godina Iskra, a prenosi Story.

Voja Brajović oženio je svoju ljubav iz detinjstva, Ljiljanu, sa kojom je dobio sina Vukotu i ćerku Iskru. Ipak, brak nije potrajao, a Voja je godinama kasnije oženio koleginicu Milicu Mihajlović sa kojom ima sina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iskra Brajović (@iskrabrajovic)

O njegovom braku Iskra je svojevremeno rekla sledeće:

– Pune 24 godine sam živela samo sa majkom, a sada živim sa svojom ćerkom Ines. Za sve to vreme moj otac je izgradio drugu porodicu, sa drugom ženom. Bez obzira na to što mi imamo divan odnos, nismo na taj način prisni i bliski, tako da nikada nisam bila njegov prioritet da mi na neki način pomogne ili da me savetuje.

U jednom od intervjua za Nova.rs Iskra je istakla koliko je njena majka Ljiljana važna figura u njenom životu.

– U mnogim važnim stvarima bila mi je i majka i otac. Od sitnih, ali deci važnih stvari, tipa naučiti me da plivam, do životnih lekcija kasnije, kad sam odrasla, i kad je naš odnos tek postao dragocen. Nadam se da ću svojoj ćerki biti bar upola toliko dobar prijatelj koliko je ona meni.

Ćerka Voje Brajovića o „Tomi“: Film je trebalo da bude o kafanskom pevaču Peri Periću

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
2.8K Shares
2.8K Shares
Share via
Copy link