Magazin Svet

Momak se zaljubio u 23-godišnjakinju zarobljenu u telu deteta, ljudi ga prozvali ‘jezivim’ (FOTO)

Den i šona naslovna
Foto: Printscreen / Instagram

Jedan mladi Velšanin našao sa na udaru javnost kada je počeo da izlazi neobičnom 23-godišnjakinjom iz SAD, pošto je devojka, koja je zbog tumora na mozgu sa kojim se izborila kao dete, ostala niskog rasta i i zgleda kao osmogodišnja devojčica.

Mnogi su ga na društvenim mrežama napali da je uvrnuti čudak, ali on ne dozvoljava da zlobni komentari unište njihove emocije, već je odlučio da ode u Ameriku i upozna se sa njenom porodicom, koja ga je odlično prihvatila.

„Ona je sjajna žena koja je slučajno malo niža“

Šona Re Lesik (23) visoka je otprilike jedan metar. Nakon što se dugo trudila da pronađe ljubav zbog svog invaliditeta, napokon je smogla snage da izađe sa muškarcem, kojeg su sada napali da je „jeziv“.

Momak koji se viđa sa Šonom, koja je „zarobljena u telu osmogodišnjakinje“, žestoko je odbrusio kritičarima nakon koji su počeli da ga nazivaju čudakom.

Den Svigart iz Velsa, otišao je na sastanak sa Šonom, inače Amerikankom, a uprkos tome što ga je zvezda rijaliti emisije „Ja sam Šona Re“ privukla svojom ličnošću, mnogi su ga optužili, zamerajući mu da ga je privukao njen dječji izgled, prenosi 24 Sata.

Velšanin se uzrujao zbog ozbiljnih optužbi na njegov račun i na društvenim mrežama je objasnio kako je Šona jedna neverovatna žena.

Zbog tumora na mozgu sa kojim se borila kao dete, njena visina iznosi samo 1,16 metara i ima 23 kilograma.

– Vrlo je važno da je Šona neverovatna 23-godišnja žena s invaliditetom – rekao je na društvenim mrežama.

– Ona je sjajna, inspirativna mlada žena koja je „slučajno“ malo niža – dodao je Den.

Zajedničko druženje snimljeno za emisiju koja se fokusira na njen život

Šona, koja se bori da pronađe ljubav, zapala je za oko Denu nakon što je emitovana prva epizoda rijalitija.

Rekao je da je bio inspirisan njenom emocionalnom snagom i nastavio je da joj šalje cveće i čestitke.

Nastavili su dopisivanje na društvenim mrežama, što je na kraju rezultiralo njegovim odlaskom u Long Ajlend u Njujorku.

Par je pristao da više puta izađe zajedno, a njihovi ljubavni sastanci su snimljeni, kako bi bili prikazani u emisiji koja se fokusira na njen život.

Velšanin zbog ljubavi spreman na podozrenje okoline

Spreman na „mržnju“ i podozrenje okoline zbog odluke da izlazi sa njom, Den je uputio niz kritika onima koji su im slali ponižavajuće poruke i poručio da su nehumane prema rijaliti zvezdi.

– Ona je ljudsko biće. Zaslužuje da bude u vezi i da ima odnose sa kim god želi.Mislim da neki nisu dovoljno emocionalno zreli da shvate da možete imati duboku vezu koja se temelji na ličnosti, a ne samo na izgledu – podsetio je sve one koji su bili zlobni.

Mnogi ne odsustaju i nazivaju Dena „jezivim“ i „čudnim“ likom.

– Ne znam… Još uvijek mislim da je jeziv – kaže jedan od njih.

– Bilo bi potpuno drugačije da su se upoznali slučajno, u stvarnom životu i da ju je zavoleo zbog njenog karaktera, kao i da je na neki način zaobišao njen dečiji izgled – dodaje drugi.

– Uprkos tome koliko je zgodna mlada žena, ipak izgleda kao dete – komentarisali su.

Njena porodica smatra da bi joj Den savršeno odgovarao

Šona je delovala uzbuđeno kada je shvatila koliko su ona i Den „slični“ tokom emisije, posebno zbog njegovog afiniteta prema putovanjima. Potencijalni ljubavnici posetili su neke destinacije zajedno sa Šoninom 18-godišnjom polusestrom Rajli.

Nakon što su upoznali Peti i Marka Šrankela, njenu majku i očuha, kada je par posetio Šonin dom, roditelji nisu odoleli da ne prokomentarišu Velšanina i njegove namere.

– Mislim da bi Den stvarno dobro odgovarao Šoni jer je vrlo pametan i pravi je pustolov – izjavio je njen očuh tom prilikom.

Šona je pametna, ali nije avaturističkog duha, prema njihovim rečima, pa su pomislili da bi mogao da je izvuče iz njene zone komfora, ali da joj istovremeno pruži sigurnost.

Šona je izjavila da je sigurna da će se ponovo videti sa Denom, piše Daily Star.

Izvor: 24 Sata

Par primio udovicu u brak i uživaju u ljubavi, a deca ih podržavaju (FOTO)

86 Shares
Share via
Copy link