Balkan Magazin

Vladi Georgievu zabranili ulazak u Crnu Goru. Vratili ga sa granice

Vlado Georgiev, kantautor iz Herceg Novog, podelio je na svom Tviter profilu vest da mu je na granici SRB-CG uručeno Rešenje zabrane ulaska na teritoriju Crne Gore.

Razlog je nacionalna i unutrašnja bezbednost.

– Gospodo, na granici mi je uručeno rješenje ZABRANE ULASKA U CRNU GORU! Razlozi su nacionalne i unutrašnje bezbjednosti! Eto, ne znam šta bih više dodao… DNO DNA. Na zdravlje vam i na obraz. Živjeli! Popijte nešto, veselite se – napisao je on na Tviteru, podelivši fotografije napismene zabrane.

Ovu vest je prvo objavila Koalicija “Mir je naša nacija”, kojoj je poznati kantautor dao podršku.

– Nakon podrške koaliciji „Mir je naša nacija“ naš proslavljeni kantautor iz Herceg Novog Vlado Georgijev vraćen je danas sa granice prilikom dolaska u Crnu Goru. Očigledno je da autokratski režim pokušava da na najprizemniji način udari na sve one koji su podržali našu koaliciju, pa čak i na umjetnike koji su širom regiona proslavili našu državu – rekli su iz pomenute koalicije.

Vlado Georgiev opleo po Ani Brnabić i Kriznom štabu: Kakvo osiono trabunjanje!

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

46 Shares
Share via
Copy link