Beograd Magazin Putovanja

Šta vas sve čeka u beogradskoj vili gde noćenje košta 1.000 evra (FOTO)

Pandemija koronavirusa pomrsila je mnpgima planove za letovanje, pa su morali da razmisle o nešto drugačijem tipu odmora. Iznajmljivanje luksuznih vila i vikendica i privatne žurke pored bazena postali su aktuelni trend, a samo u par klikova dobićete šarenoliku ponudu kuća i kućica rasutih po celoj Srbiji sa bazenima, đakuzijem, privatnom plažicom uz reku…

Vila Dedinje je i u takvoj konkurenciji uspela da se izdvoji. Cenom pre svega.

View this post on Instagram

Photo by @bojan_marinkovic 💖

A post shared by Villa.Villa (@dedinjevillavilla) on

Naime, iznajmljivanje ove luksuzne vile na samo jednu noć košta skoro 1.000 evra, tačnije 117.600 dinara. Šta sve dobijete za to?

View this post on Instagram

Photo by @bojan_marinkovic 🏠

A post shared by Villa.Villa (@dedinjevillavilla) on

Za početak je možda važno napomenuti da ta cena uključuje iznajmljivanje cele kuće, koja se prostire na 1200 kvadrata i predviđa smeštaj za 15 osoba, a opušteno može da ih prespava i 25, piše Ana Kalaba za portal Nova.

Ima čak šest spavaćih soba i dva dnevna boravka, opremljenu kuhinju i kupatilo sa hidromasažnom kadom i bideom. Velnes zona vile sastoji se od hidromasažne kade i saune, a tu su i dvorište i terasa…

Kako je naznačeno na sajtu Booking, Vila Dedinje nudi smeštaj sa pogledom na bazen, vrtom i balkonom, a gostima su na raspolaganju besplatan WiFi i privatni parking u okviru objekta.

Da bi gosti znali da ovde baš ništa ne može da im zafali, domaćini napominju i da u vili ima i DVD plejer, mikrotalasnu pećnicu, mašinu za sudove, flat-screen TV sa satelitskim kanalima… Zapravo, ako pogledate sve što je označeno, skapiraćete da ne morate ni papuče da nosite.

Vila je na sjajnoj lokaciji i na sajtovima Booking i Airbnb gde se reklamira, ima izuzetno visoku ocenu, a nije iznenađenje što gomila pohvale gostiju iz inostranstva, a najviše je iznajmljuju za snimanja i specijalne prilike kao što su venčanja.

View this post on Instagram

#photography photo by @bojan_marinkovic

A post shared by Villa.Villa (@dedinjevillavilla) on

View this post on Instagram

Photo by @bojan_marinkovic

A post shared by Villa.Villa (@dedinjevillavilla) on

5 najlepših jahti na svetu od kojih će vam zastati knedla u grlu

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

14 Shares
Share via
Copy link