Magazin Poznati

Zavirite u grandioznu višemilionsku vilu u koju se Jelena Janković skrila od javnosti (VIDEO)

jelena janković vila
Foto: printscreen

Bivša najbolja teniserka sveta Jelena Janković je odlučila da se sa suprugom Brankom Baraćem preseli u Ameriku i tamo sada uživa u privatnosti i luksuznoj vili od 13,5 miliona dolara.

Nekada najbolja teniserka planete odlučila je da se povuče iz javnosti, pa se pojavila samo jednom za četiri godine.

Žive u mestu Santa Fe u blizini San Dijega. Isprva je ovaj dom želela da proba, ali je od toga odustala.

Vila ima 1.500 kvadratnih metara sa čak osam spavaćih soba, 11 kupatila, bilijar salom, bazenom, teretanom i nezaobilaznim teniskim terenom.

Uz to ima i saunu, salu za masažu, bioskop i vinski podrum u koji može da se smesti čak 1.500 vinskih boca.

Janković se potpuno posvetila porodičnom životu i ćerkici koja je postala njen čitav život.

– Lepo je u penziji. Već tri godine sam majka, živim mirnim životom. Udaljila sam se od medija, želim da imam privatnost. Kad sam igrala, bilo je drugačije. Biti broj jedan na svetu je najviše što neko u tenisu može da postigne. Sanjala sam to kao dete. Biti najbolji je veliki podvig, dok grend slem može da osvoji i 50. ili 100. teniserka na listi – rekla je Janković.

Jelena i Branko su se upoznali kao u nekom holivudskom klasiku, a sada već imaju trogodišnju devojčicu Unu. Brzo su shvatili da su jedno drugom suđeni.

Jelena Janković je aprila 2022. godine na svet donela devojčicu Unu. Od 2020. godine je u vezi sa Brankom Baraćem, poznatim lekarom iz Beograda, a od tada je njen privatni život bio gotovo nepoznat javnosti. Ipak, tokom vremena su otkrivene neke stvari iz njene prošlosti.

Naime, Jelena Janković je nakon teniskog trunira koji je u Beogradu 2020. godine organizovao Novak Đoković, bila pozitivna na koronavirus, iako se u javnosti samo pisalo da će biti testirana. Upravo zbog korone morala je da potraži lekarsku pomoć.

I baš kao na filmu, tako se dogodila ljubav sa doktorom s kojim se prvi put srela u ordinaciji. Jelena je otišla na pregled kod doktora Branka, a simpatije su se odmah dogodile. Teniserka se posle nekoliko nedelja izlečila od virusa, a sa doktorom je ostala u kontaktu, te su počeli zajedno da izlaze. Ubrzo su uplovili u romansu, koja od tada traje.

Kada je vanredno stanje ukinuto, ljudi su ih viđali u restoranima u Beogradu kako uživaju u zajedničkom vremenu, a u pojedinim momentima bili su veoma prisni, te nisu svoje emocije nije želeli da kriju od znatiželjnih pogleda okoline.

O srpskoj teniserki Jeleni Janković i njenom emotivnom životu se gotovo ništa ne zna, od trenutka kada je 2012. godine raskinula šest godina dugu ljubavnu vezu sa crnogorskim vaterpolistom Mlađanom Janovićem.

Danas je Janković u srećnoj vezi s uspešnim doktorom internistom Brankom Baraćem, koji radi na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Iako teniserka svog izabranika krije od medija, Barać je ranije imao javne istupe kada je medicinska struka u pitanju.

Izvor: Nova

Muž Jelene Janković ugledni je doktor, njihova ljubav planula je na neočekivanom mestu (FOTO)

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link