Dogadjaji Zabava

Vikend vodič – žurke, svirke

Počinje zagrevanje za letnju sezonu noćnog provoda u Novom Sadu, a mi smo pripremili vodič za provod predstojećeg vikenda. U petak nešto bolja ponuda, ali ni subota nije loša. Pročitajte šta vas to zanimljivo čeka ovog vikenda.

Petak

Kafemat

Ovog petka u Kafematu vas očekuje žurka pod nazivom After work party uz stalne disk džokeje ovog kluba, a osim toga, organizovana je i promocija Aperitivo Rosato. Najavljeno je da žurka ovog petka u Kafematu počinje već od 17h!

Muzej

Ukoliko ste ljubitelj muzike devedesetih godina prošlog veka, klub Muzej večeras je pravo mesto za vas, budući da će celo veče biti posvećeno upravo toj dekadi. Takođe, očekujte i specijalnog gosta, zvezdu muzike devedesetih uz podršku stalnog dj tima. Žurka počinje u 23 časa.

Shamrok

Od pola 10 večeras u Shamrok baru možete uživati u svirci benda Amateri, koji pravi odličnu atmosferu, a od ranije su poznati novosadskoj publici.

zurka_provod_svirka
pixabay.com

Lazin Salaš

Posebno veče uz tamburaše ovog petka u bašti Lazinog Salaša. Naime, ekipa koja stoji iza besplatnih treninga na Đačkom igralištu večeras pravi žurku za sve vežbače i sve zainteresovane u ovom lokalu, a tamburaši su tu da veče bude nezaboravno. Žurka kreće od 21 čas.

Subota

Culture exchange

Subota je veče za skakanje i igranje, a u Culture Exchange-u obećavaju nezaboravno veče uz dj Miss S.A.S.H.A-u i Rnb-Hip Hop žurku. Start je od 21 čas.

Gerila bar

Novosadska grupa poznata po veseloj muzici Drum’n’zez u subotu svira u Gerila baru, a očekujte stare nezaboravne hitove poput Palačinke i Dunava, uz nove pesme i sigurno ćete provesti zanimljivo veče. Početak je u 22 časa, a ulaznica košta 300 dinara.

Kriva Marta blues pub

Zanimljiva svirka u Krivoj Marti ove subote. Naime, poznati bend Metkovi vraćaju se da naprave dobru atmosferu i zabave sve pristutne. Svirka počinje u 21 čas, a trajaće do ponoći.

Pročitajte više o događajima u gradu

 

Share via
Copy link