zurka_provod_svirka
pixabay.com
Dogadjaji Zabava

Vikend vodič za provod u Novom Sadu

Da biste ovaj vikend iskoristili na najbolji način pripremili smo vam vikend vodič kroz provod u Novom Sadu. Osim dve sjajne promo žurke hrvatskih festivala, pročitajte gde je još dobar provod ovog vikend u Novom Sadu.

Petak

Fichie think tank studio

Ovaj klub nastavlja sa muzičkim putovanjima kroz vreme, te ćete ovog petka biti u prilici da čujete najbolju muziku osamdesetih godina. Dres kod nije obavezan, ali za potpuni povratak u osamdesete preporučujemo bar po neki detalj koji će podseća na tu dekadu dvadesetog veka. Žurka počinje u 22 časa, a dj je Marko Marković, dok je ulaz donacija 200 dinara.

Cuba libre

Jedan od najpoznatijih dj-eva iz Srbije, Igor Garnier zadužen je za muziku ovog petka u lokalu Cuba Libre. Poznat je po dobroj atmosferi, a ukoliko želite tu vrstu provoda obavezno rezervišite svoje mesto jer se očekuje velika gužva. Početak je od 21 čas, a ulaz je slobodan.

Borisov atelje – Petrovaradinska tvrđava

Večeras u Borisovom ateljeu na Petrovaradiskoj tvrđavi od 22 časa i 30 minuta možete otići na promotivnu zabavu Dimensions Festivala. Duh festivala predstaviće ovogodišnji učesnici Dimensionsa – Herzel, makedonac sa sedištem u Berlinu, Phillipe iz zagrebačkog kolektiva CFSN, Ontal – Subotice koji će ove godine nastupiti na festivalu i rezident novosadske Baseline ekipe Rasheed. Cena ulaznice je 300 dinara do ponoći, a posle će koštati 400 dinara. Festival se održava 24. avgusta na Pulskoj areni, a ove godine mu je peti rođendan.

zurka-provod-klub-izlasci-novisad
Izvor: wikipedia

Subota

Borisov atelje – Petrovaradinska tvrđava

Posle sjajne najave Dimensions festivala, u subotu na istom mestu u isto vreme sa istom cenom ulaznice, održaće se promo žurka Outlook festivala. Nastupiće Filip Motovunski iz Zagreba, koji će promovisati novo izdanje povodom deset godina rada, Rahmanee – balkanski drum&bass muzičar iz Beograda i Baseline ekipa in Novog Sada. Outlook Festival je festival bass muzike i soundsystem kulture, a ove godine se održava po deveti put i to od 31. avgusta do 4. septembra na tvrđavi Punta Christo i polostrvu Štinjan pored Pule. Ukoliko niste sigurni da su pomenuta dva festivala za vas, promo žurke su dobra prilika da se upoznate sa konceptom i sigurno ćete se super zabaviti.

Discont club

Žurka pod nazivom summer session Body and Soul ove subote u clubu Discont na Ribarskom ostrvu. Očekujte dobru muziku za koju su zaduženi Goto, Vkshn, Feelip i Rudhaman.

Culture exchange

Ako ste za nešto malo drugačiji provod od ostalih pobrojanih, možda će vam se svideti najave iz Culture exchange. U subotu u ovom kafiću očekuje vas veče akustične muzike, a sviraće Gobla i Boris, koji sviraju rok, od ex yu roka sve do alternative. Početak je od 21 čas, a ulaz je slobodan.

Crveni petao

U subotu od 22 časa u Crvenom petlu svira bend Hot & Cold, poznati po raznolikom repertoaru od pop, disco, rock, soul muzike preko funky, r’n’b i indie žanrova.

Pročitajte više o događajima u Novom Sadu

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share