Magazin Srbija

A u Leskovcu Vesna Zmijanac za 4 osobe, gradonačelniku pevala na uvce za naše novce

Vesna Zmijanac Leskovac (1)
Foto: Rešetka.rs

Prvi put u istoriji Roštiljijade desilo se večeras da jedna estradna zvezda, plaćena novcem građana, siđe sa bine u VIP ložu, sedne za sto jednog političara i peva mu na uvce.

Kako piše portal Rešetka, Vesna Zmijanac, koja je dobila honorar za nastup na Roštiljijadi u Leskovcu od 5.000 evra je upravo to i učinila.

Sela je za sto gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića, za kojim je bio sa vlasnikom “Knez petrola” Srđanom Petrovićem i gazdom ciglane “Mladost” iz Leskovca i bukvalno mu otpevala tri pesme na uvce.

U publici, na nezavršenom gradskom trgu, nekoliko hiljada ljudi u tom trenutku nije znalo šta se zapravo dešava jer živog prenosa na video bimu nije bilo, ali su svi pevali u glas sa popularnom pevačicom.

Pre nego što će sići do VIP lože Vesna je gradonačlniku Leskovca posvetila stihove: „Ja imam nekog, a ti si sam, ja s tobom ceo život reskiram. Ti ništa ne gubiš, a ja sve zbog tebe“, pevajući i obraćajući mu se sa bine.

Iako se Cvetanović ponašao veoma džentlmesnki, u jednom trenutku je delovao kao i da nije znao šta ga je snašlo, te je pevačicu uhvatio za ruku i vratio na binu da zabavlja njegove sugrađane, a ne njega, ipak, ne možemo da se otrgnemo utisku da cela ova scena neodoljivo podseća na Šojića iz „Tesne kože“.

Faraon iz Leskovac odrešio kesu i za muzički program Roštiljijade istresao 7 miliona

42 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap