Zabava

Vesna Dedić: Ne postoji šansa da se pomirim sa Sanjom Marinković, nikada!

Prijateljstvo Vesne Dedić i Sanje Marinković okončano je nakon skoro 25 godina druženja, tokom kog su bile izuzetno bliske. Jedna drugu uvek su bodrile kako privatno, tako i javno, i često su isticale da su iskreni prijatelji i da su tu jedna za drugu u svim životnim situacijama.

– Naše prijateljstvo ne postoji duže od godinu dana. Nikada u javnost ne bih izašla s time da niste kontaktirali s nama. Ali s obzirom na njene postupke u poslednje vreme, tačnije ove afere “kovid elita”, moram da se oglasim. Zbog njenih objava istrpela sam posledice i profesionalne prirode i profesionalne časti. Zbog “kovid elite” sam prinuđena da se javno oglasim – počela je Vesna.

Ona nije rekla šta je konkretan razlog prestanka druženja, s obzirom na to da traje duže od godinu dana, kratko je rekla:

– O drugim stvarima, razlozima, pitanjima, potpitanjima ne bih pričala, zaista – rekla nam je Vesna.

Ona takođe nije želela da komentariše ni to što je Sanja gotovo negirala da se ne druže, već da su se samo udaljile, ali je rekla i da nema šanse da se pomire.

– Nema šanse za pomirenje, nema šanse ni da pričam o tome. Šanse za pomirenje – ne, nikada! – kaže Vesna.

vesna-dedic-sanja-marinkovic

Sanja Marinković j ekratko rekla da se dinamika njihovog prijateljstva promenila.

– Vesna i ja smo bile veoma bliske koleginice od 1996. godine, kao što se dešava da se stavovi, razmišljanja, intersovanja i odnosi u životu svakog od nas sa godinama menjaju, tako se i dinamika naših odnosa promenila – rekla je Sanja na temu prekida prijateljstva sa Vesnom.

Kako pišu mediji, navodno Sanja nije ispoštovala dogovore koje je imala s Vesnom, što je nju povredilo. Iako joj je dala drugu šansu tada, Marinkovićeva i dalje nije ispunila ono što je trebalo, zbog čega je Dedićeva odlučila da stavi tačku na njihov odnos. Tim povodom smo kontaktirali sa Vesnom, koja nam je priznala da se više ne druži sa Sanjom.

Kovid elita i pišanje po kovid sirotinji – mala zabava u paralelnoj stvarnosti

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


145 Shares
145 Shares
Share via
Copy link