Magazin

Sanja nikad izvini Marinković u epizodi „ovo su moje noge a ono bukti požarčić“

sanja-marinkovic-instagram
Printscreen/Instagram/sanjamarinkovicofficial

Ako ste mislili da, posle prošlonedeljnog dijaboličnog fotošutinga tokom kog je ganjala po plaži žene koje ne odgovaraju njenim standardima lepote, i pritom se kao „rugala sama sebi što ne može da se opusti“, Sanja Marinković ne može gore, gadnije i užasnije, prevarili ste se.

Sanja se ubrzo nakon prvih negativnih komentara na njen račun i oglasila:

„Nemam komentar. Osim što sam bila duhovita na svoj račun i što sam kritikovala sebe kako ponekad preterujem sa treninzima i pravilnom ishranom i treba da naučim da se opustim“, rekla je Sanja za „Kurir“ i dodatno objasnila:

„Neko je uzeo samo jedan stori, a ne tri u nizu u kojem pominjem da je lepota u oku posmatrača i da se divim njihovoj energiji. Pogrešno i površno protumačeno, nažalost“.

S obzirom na činjenicu da se dotična javna ličnost niti jednom jedinom rečju nije izvinila zbog svojih beslovesnih, ružnih, nevaspitanih i ničim izazvanih postupaka, dolazimo do dva moguća zaključka: ili njen mobilni telefon ima svoju volju pa fotka šta mu padne napamet, ili joj je neko isti ukrao, pa se pretvara da je ona i kači besmislice po društvenim mrežama. Dete od dve godine ne bi, u trenutku dok Turskom bukte požari, slikalo svoje none bele i pogled sa terase i na istoj fotki kao „iju vidi koliko požari besne!“.

Dete ne bi, ali Sanja izgleda bi, sve, samo da se nađe na nekoj naslovnoj strani i ne izvini se pritom.

Sanja je na Instagramu podelila fotografiju koju je uslikala dok je u večernjim satima odmara na terasi hotela, a noge je podigla na ogradu. To nikome ne bi bilo toliko čudno, da se u pozadini ne vidi požar koji se ne smiruje, a uprkos tome Sanja je ovu sliku objavila uz naglašavanje da je želela da podeli „pogled s njene terase“.

– Nažalost požari još traju (više od 36 sati). Pogled sa naše terase na šume Manavgata – napisala je Sanja, a usledile su burne reakcije na Tviteru.

– Aj nek’ neko oduzme mobilni Sanji Marinković, jako je neprijatno – glasio je jedan od komentara.

– Jes da se nažalost piše spojeno, ali jasno mi je da je to najmanji problem ove praznoglavke – dodao je jedan tviteraš.

Šta reći podle ovoga, koju poruku poslati?

Što reče ovaj gos’n tviteraš: Aj nek’ neko oduzme mobilni Sanji Marinković, jako je neprijatno.

Sanja kovid elita Marinković ponovo briljira: Ruga se ženama na plaži i jedina brine zbog korone

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.6K Shares
1.6K Shares
Share via
Copy link