Beograd Magazin

Uniforma za Vesićeve komunalce 3.000 €, koliko ga košta Karleuša ne zna se

sicve-karleusa
Printscreen/Tviter

Pripadnici beogradske komunalne milicije od danas nose nove uniforme. Njih je juče na Tviteru i ostalim društvenim mrežama kojima suvereno vlada izreklamirao influenser i zamenik gradonačelnika Goran Vesić, poznatiji kao sićve011 u influenserskim krugovima.

Kao i uvek, on je želeo da unese u promene uniformi nešto moderno i inovativno, i, naravno, do sada neviđeno. A neviđeno i jeste: svaka od uniformi, po osobi, košta nešto malo manje od 3.000 evra. bez sumnje, uniforme su lepe i moderne, ali koštaju kao da ih je dizajnirao Armani.

Ugovor o nabavci uniforme za 550 komunalnih milicajaca, koji je grad potpisao sa kompanijom MIM comerce d.o.o koštaće grad tačno 1.584.000 evra, sa PDV-om. Dakle 2.880 evra za uniformu po čoveku, a obuhvata letnju i zimsku jaknu, pet košulja, pet majica sa kratkim rukavima, četiri para pantalona, jedne bermude, jedan džemper i jedan par cipela.

Interesantno je i da je vrednost ove nabavke gotovo jednaka prošlogodišnjem ukupnom prometu pomenute firme.

Ukupan promet firme koja je dobila posao u 2020. godini bio je 198.898.000, samo 12.000.000 dinara veći od ovog posla, a u 2019. godini je iznosio 41.405.000 dinara.

Iskreno govoreći, da su sami trošili tih tri hiljade evra na garderobu, mogli bi da se obuku u najskupljim buticima, da im ostane za zajednički ručak i letovanje posle nabavke.

Ko se koliko ugradio u ovu nabavku teško će se raščivijati, ali je bitno da je Karleuša bila zaštitno lice promocije nove kolekcije Gorana Vesića. Jasno je da svaki modni kreator mora imati zaštitno lice, zar ne?

Sprdaju se i prave cirkus sa novcem koji su iz svojih džepova dali građani, lepo im je, i, što bi rek’o Sićve – To je jednostavno tako!

Kocka do kocke rupčaga, pogledajte kako izgledaju Vesićevi radovi u centru Beograda (FOTO)

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

243 Shares
243 Shares
Share via
Copy link