Magazin Svet

Mladoženju na venčanje doneli u mrtvačkom sanduku: I tu bizarnostima nije kraj (VIDEO)

mrtvacki sanduk
Printscreen/TikTok

Svetom je zavladao trend da se rođendani slave kao sahrane, a jedan par iz Kentakija je uspeo da ovo podigne na još bizarniji nivo.

Naime, na TikToku se pojavio snimak sa venčanja u Kentakiju gde je jedan od mladoženja imao teatralni upad: doneli su ga u mrtvačkom kovčegu koji su odneli sve do improvizovanog oltara će će se venčati sa svojim partnerom.

– Kaži mi da si dramtičan, a da mi ne kažeš da si dramatičan – stoji u opisu viralnog videa.

Zvanice su definitivno bile oduševljene, jer su brže bolje izvadile mobilne telefone i snimile ovaj “svečani trenutak”.

Na snimku se čuje dramatična muzika uz koju se kumovi i deveruše bore sa težinom sanduka koji ostavljaju na mesto gde će mlada i mladoženja izgovoriti sudbonosno “da”.

@jaydewayne.ky

#wedding #lgbt🌈 #gay #foryou #fun #funny #kentucky

♬ Wedding Song – Piano Love Songs

Nakon što su spustili “leš”, mladoženja je otvorio sanduk, izašao i pripremio se za ženidbu.

Ipak, video je naišao na kritike kod korisnika društvenih mreža.

“Pakao”, “Ovo je za hitan razvod”, “Bože me sačuvaj, katastrofa”, “Ne znam kome ovo može da bude zanimljivo ili lepo”, “Jeste li vi bolesni?!”, “Moja žena i ja bismo bili razvedeni pre nego što bi uopšte stigli da kažemo da uzimamo jedno drugo”, “Razvod kao vrata!”, “Hoće da kaže da mu je život gotov?!”, “Kaži mi da nećeš da se ženiš, a da mi ne kažeš da nećeš da se ženiš”, “Prokletstvo koje samo čeka da se desi”, pisali su brojni korisnici TikToka.

Kada je vrag odneo šalu, oglasio mladoženja iz sanduka.

– Ako već želite da znate celu priču o sanduku, evo je. Hteo sam da “sahranim” starog sebe jer nisam bio dobra osoba u prošlosti. Totalno smo gej, nema razloga da se hvali, bio sam u sanduku, pravio selfije, kulirao… – a u priču se ubacio njegov muž.

– Nisam imao pojma šta će uraditi – rekao je.

– Da, nije imao pojma i uopšte nije bio srećan zbog toga… Mnogi su se zabrinuli zbog broja zvanica na venčanju, ali pozvali smo njih 50, 48 ih je došlo, to je bila veoma mala ceremonija, privatna. Bili smo na mnogo venčanja i želeli smo nešto drugačije da uradimo na našem. Baš me briga šta ko misli o meni, živim život do kraja… – završio je momak.

Pitao je nekoliko puta svog partnera Džejda Vejna ima li šta da doda, ali on je uporno odbijao da bilo šta kaže jer nije imao komentar.

Bizaran TikTok trend: Rođendani kao sahrane, gosti nose crninu i nariču (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

24 Shares
Share via
Copy link