Venčanja Lifestyle Magazin

Venčanica godine se šila godinu dana

Libanka Dana Voli Zajat je definitivno mlada za koju se može reći da je nosila venčanicu godine, jer se upravo ova venčanica šila godinu dana. Ova haljina je ubrzo postala hit na drušvenim mrežama nakon što je Dana Voli Zajat objavila ceo proces nastanka ove neverovantne venčanice.

Možda vam se čini da ne želite da se udate u venčanici, ali nakon ove ćete sigurno poželeti nešto slično da nosite na dan venčanja. Ova venčanica, koju je nosila Libanka Dana Voli Zajat, bukvalno svetluca u mraku poput one haljine koju je nosila pepeljuga na svečanom balu kada je upoznala princa. Dana Voli Zajat se upravo osećala tako na svom venčanju, kao princeza.

Dana Voli Zajat nije uspela da pronađe u radnjama venčanicu koja joj se baš sviđa, pa je rešila da napravi nešto sasvim drugačije. Sama je nacrtala skicu toalete koja odgovara njenoj ličnosti i upustila se u proces izrade venčanice koji je trajao ni više ni manje nego godinu dana. Venčanica je nastala u saradnji sa libanskim brendom „Esposa“, čiji ljudi su Dani izašli u susret i punih 365 dana radili na venčanici. Zanimljivo je da je samo ručno našivanje bisera i perli trajalo dva meseca.

What an incredible night❤️❤️❤️ #DoonieAndSamer

A post shared by Dana Wolley Zayat (@doooonie) on

Da li se Dana Voli Zajat pripremala za strpljenje u braku tako što je godinu dana čekala na venčanicu iz snova, ne znamo, ali samo znamo da rezultat tog čekanja i truda fantastičan.

Koliki je hit ova venčanica postala za nekoliko dana govori i hešteg #doonieandsamer koji je postao priličmo popularan i trenutno ima preko 700 objava na Instagramu. Ova mlada iz Libana je inače pored ove, tokom venčanja imala još 2 haljine, ali ni jedna ne može da se poredi sa predivnom, bogato ukrašenom toaletom sa elegantnim čamac izrezom i dugačkim velom koja bukvalno sija u mraku. Uverite se i sami.

Izvor:  http://www.brides.com/

Više o prelepim haljinama za vaše venčanje

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

M

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš