Lifestyle Venčanja

Neobične venčanice poznatih

Ne možemo očekivati da brakovi poznatih ličnosti opstanu tj. potraju dugo, ali ono na šta možemo računati su ekstravagantne venčanice koje su ostale zapamćene duže od nekih brakova. Svaka mlada želi da se oseća i izgleda posebno, kako na dan venčanja, tako i posle u braku. Ove mlade su svakako izgledale spektakularno, ali da li su želele da ostave ovakav utisak, prosudite sami.

SARAH JESSICA PARKER

Ikona stila je ponela ovu crnu venčanicu 1997. godine kada se udavala za Matthew Brodericka, a ideja joj je bila da se ne ističe previše. I sama Sarah je priznala da kada bi se ponovo udavala, sigurno ne bi ponela ovakvu venčanicu.

Sara-Dzesika-Parker

EMMA THOMPSON

Kada dva cenjena britanska umetnika, kao što su Emma Thompson i Kenneth Branagh, stupaju u bračnu zajednicu očekivanja su velika. Nažalost, ovakvu „venčanicu“ niko nije očekivao niti želeo da vidi. Kakva je Emina ideja što se tiče venčanice bila ostaje misterija.

Ema-Tomson

DITA VON TEESE

Kada se kraljica burleska Dita von Teese udaje za kontroverznog muzičara Marilyn Mansona ništa što je tradicionalno ne dolazi u obzir, pa tako ni venčanica. Da je za neku drugu priliku, ova ljubičasta balska haljina sa korsetom, kreacija Vivienne Westwood bi ostavila sve bez daha.

Dita-fon-Tiz

KALEY CUOCO

Skoro sve devojčice sanjaju kada porastu da će se udati za princa, i to u ogromnoj venčanici pink boje. Na sreću, sa godinama se ta slika promeni, bar što se boje venčanice tiče. Kaley je očigledno ostvarila svoj san iz detinjstva i ponela pink venčanicu kreatorke Vere Wang.

Keli-Kuko

GWEN STEFANY

Od Gwen Stefany smo svakako očekivali da na svoj dan venčanja ponese ekstravagantnu venčanicu, ali dugu venčanicu moglo bi se reći klasičnog kroja, sa pink krajevima je retko ko očekivao. Ovu venčanicu je za nju posebno kreirala modna kuća Dior.

Gven-Stefani

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link