Magazin Srbija

U Belivukovoj ‘kući smrti’ u Ritopeku u mašini samlevene najmanje 2 osobe

U industrijskoj mašini za mlevenje mesa koja se nalazila u kući koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek, pronađeni su verovatno DNK uzorci Zdravka Radojevića i Milana Ljepoje, dvojice od čak 13 osoba koje su nestale bez traga i za koje se sumnja da su žrtve ovog klana.

Iako su veštačenja i dalje u toku, svi tragovi za sada ukazuju da DNK tragovi na industrijskoj mašini za mlevenje mesa pripadaju Radojeviću i Ljepoji kojima se već duže vreme gubi svaki trag i za koji se osnovano veruje da su ih oteli pripadnici kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, prenosi “Blic”.

Podsećanja radi, ministar policije Aleksandar Vulin je izjavio da je na mašini za mlevenje mesa u vikendici Belivuka i Miljkovića pronađeni DNK uzorci različitih žrtava.

-Nijedan zločin klana Belivuk – Miljković neće ostati nerasvetljen. Nakon što smo u kući strave u Ritopeku pronašli tajnu prostoriju u kojoj se osim oružja i eksploziva nalazila industrijska mašina za mlevenje mesa, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno su potvrdili da se u toj mašini nalazilo više DNK različitih žrtava ovog klana – rekao je ministar policije Aleksandar Vulin.

Prema njegovim rečima, ova “ubilačka grupa” ljude je mučila, ubijala i na kraju na najstrašniji način mlela njihove ostatke da bi ih dalje uništila i razbacala.

Podsetimo, Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, uhapšen je 4. februara na Rudniku u velikoj akciji policije i Bezbednosno-informativne agencije.

Osim njega, u najvećoj policijskoj akciji u poslednjih deset godina uhapšeno je još 15 članova grupe, a među njima je i njegov najbliži saradnik Marko Miljković. Svi oni uhapšeni su dok su išli da spale vozila koja su koristili za izvršenje krivičnih dela.

Inače, kriminalna grupa Belivuka i Miljkovića za sada se dovodi u vezu sa čak 13 nestalih lica kojima se u toku prošle godine izgubio svaki trag.

Belivukove žrtve mučili danima, tela mleli u mašini za meso i otkrili nam nove nivoe pakla

Čitajte Luftiku na Google vestima

202 Shares
202 Shares
Share via
Copy link