Srbija Vesti

Belivukove žrtve mučili danima, tela mleli u mašini za meso i otkrili nam nove nivoe pakla

ritopek oruzje
"Stručna" ekspertiza zaplenjenog oružja, Foto: MUP

Nisu svi pripadnici ovoga klana na isti način vršili krivična dela. Pripadnici ove grupe vršili su monstruozna ubistva, danima su držali žrtve žive, mučili ih na najzverskije načine da bi ih potom ubili, njihova tela raskomadali i uglavnom stavljali u taj mlin za meso i kosti, kako bi uništavali tragove.

“Oni pripadnici klana koji nisu to radili bili su spremni da nam kažu gde se šta nalazi i ne sumnjam da će toga biti još“, rekao je ministar policije Aleksandar Vulin komentarišući nova saznanja do kojih je došla policija u slučaju Veljka Belivuka i njegove kriminalne grupe.

Ministar Vulin je otkrio da su upravo pojedini pripadnici klana i ukazali policiji na skrivene prostorije u kući u Ritopeku, u kojima je pronađena velika količina oružja, kao i mašina za mleveje mesa koja se po svemu sudeći koristila za uklanjanje dokaza.

Šarenolikost i količina pronađenog oružja po Vulinovim rečima jasno ukazuje da je grupa bila spremna i na okršaj sa samom državom.

Vulin dodaje i da tako bogatu ponudu naoružanja nije posedovao čak ni “zeminski klan”.

U toku je veštačenje bioloških tragova koji su pronađeni Ritopeku, a tužilac za organizovani kriminal veoma je zadovoljan količinom i kvalitetom materijalnih dokaza koji su u dosadašnjem toku istrage prikupljeni.

“Ovo je ubilački klan koga nije bilo od ‘Zemunskog klana’. Kada se istraga završi videćete da su bili krvoločniji, opasniji i po broju ubistava još gori od ‘Zemunskog klana’“, zaključio je ministar Vulin, a prenele agencije.

Principi prete: “Kad se Vuk vrati bićete u NEVOLJI”

603 Shares
603 Shares
Share via
Copy link