Magazin

Vedrana Rudan izdominirala na Pinku: Kim II Vučić ovaj put je pričao samo 3 sata

vedrana-rudan-tanjug
Izvor: Vedrana Rudan (TANJUG/ JADRANKA ILIC)

Vedrana Rudan, jedna od najomiljenijih spisateljica u regionu, gostovala je u jutarnjem programu Novo Jutro na TV Pink. Književnica je svoje gostovanje započela nakon obraćanja predsednika Aleksandra Vučića sa Sajma automobila, te je morala „malo“ da pričeka.

„Kada ona nešto kaže to se danima prepričava, njeno mišljenje je veoma direktno“, predstavila je svoju gošću voditeljka Novog jutra.

Vedrana Rudan je i ovog puta ispunila očekivanja i opravdala predstavljanje, te je odmah izrazila „nezadovoljstvo“ zbog čekanja, kako bi predsednik Vučić završio svoj govor.

„Dobar dan, hvala na pozivu, drago mi je što smo ipak dočekali kraj govora Kim II Vučića. Kako je krenulo, mislila sam da neću stići na promociju u 18 časova uveče. Ovaj put je bilo kratko, jedno 3 sata“, rekla je kroz ironiju književnica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bora Konj (@borakonj)

Voditelji su se kiselo nasmejali, izgledalo je kao da im je neprijatno, ali nisu mogli da se ne slože s konstatacijom književnice.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana Vučić je svečano otvorio Sajam automobila, a onda, u svom maniru, odgovarao na sva moguća pitanja i sve moguće teme.

Rudan: Da sam ja Putin trava ne bi rasla – dabogda ruski uticaj u Srbiji bio 5 puta jači

Izvor: Nova.rs.

OGLAS

111 Shares
111 Shares
Share via
Copy link