Magazin

Rudan o Aleksandri Prijović: “Više je uradila za mir između Srba i Hrvata nego svo smeće u odelima”

rudan
Printscreen

Književnica Vedrana Rudan iznela je svoje mišljenje o mladoj muzičkoj zvezdi Aleksandri Prijović.

Nakon što je sve oborila s nogu koncertima koje je održala u krcatoj beogradskoj Areni, Aleksandra Prijović postala je jedna od najtraženijih pevačica ne samo u Srbiji, već u celom regionu. Zakazala je tri koncerta u Sarajevu, ali i čak pet u areni u Zagrebu, što je rekord za Zagrebačku arenu.

Njen uspeh pohvalila je i hrvatska novinarka i književnica Vedrana Rudan gostujući u jednoj emisiji.

aleksandra prijović
Foto: Printscreen

– Mladi ljudi su pre svega pametni, nisu opterećeni nikakvom prošlošču jer su profesori koji predaju u školi toliko dosadni, pa iako ih huškaju u nekom smeru, oni to ne čuju jer su na telefonima. Mogu klepetati šta im je volja, njih to ne dotiče – počela je književnica i dodala:

– I ta Aleksandra, ona je u Hrvatskoj sigurno veća zvezda nego naš premijer. Za nju znaju svi. A kako se zove premijer Hrvatske moja unuka sigurno ne zna niti ju je briga. Ja sam pitala svoju unuku da li zna ko je Aleksandra Prijović, a ona kaže ‘nona, kako to možeš da me pitaš?’ i onda krene da peva njene pesme, koje ja naravno ne znam – rekla je Vedrana Rudan.

“Aleksandra je carica i tu staje sve!”

Književnica je dodala i da je više Aleksandra Prijović napravila mir između Srba i Hrvata, nego “gospoda u odelu”.

– Ne može nazad. Ne možemo mi našu decu pretvoriti u nekakve male ustaše. Ne mi, nego neki naši političari. To su neka druga deca i druge generacije. Oni odlučuju šta će voleti, šta će im se sviđati, a to što nekakav Huljić lupeta – oni ni ne znaju ko je Huljić. Njima je Aleksandra carica i tu staje sve. I neka je. Više je Aleksandra napravila za mir između Srba i Hrvata nego svo smeće koje se slika u odelima i čas je u ratu, a čas je u miru – zaključila je Vedrana Rudan gostujući na Nova TV, prenosi Blic.

Aleksandra Prijović posle ex-yu turneje postaje najveća estradna milionerka, od cifre koju će zaraditi zavrteće vam se u glavi

Čitajte Luftiku na Google vestima

43 Shares
Share via
Copy link