Magazin

Vedrana Rudan oplela po Lečiću: “Dovoljno mi je da vidim njegov pogled i sve mi je jasno”

vedrana-rudan
PrtSc

Vedrana Rudan prokomentarisa je aktuelnu situaciju između Branislava Lečića i Anđele Jovanović.

Gostujući u emisiji na TV Prva, Vedrana Rudan dala je svoje mišljenje o ovom slučaju.

“Ja ne moram da čujem svedočenje ni jedne jedine žene. Meni je dovoljno da vidim njegov pogled, smešak i sve mi je jasno”, rekla je ona.

Ona je istakla i da ga ne smatra gospodinom, te da je zbog teške situacije sa ocem naučila da proceni ljude, prenosi B92.

lecic-gostovanje
Printscreen/Prva TV

Održano pripremno ročište

Pripremno ročište u procesu koji je protiv glumice Anđele Jovanović pokrenuo glumac Branislav Lečić, održano je danas u Prvom osnovnom sudu.

Advokat Goran Draganić izjavio je nakon završenog pripremnog ročišta da će na sledećem ročištu biti saslušan Branislav Lečić.

– Kao što je na svakom pripremnom ročištu, svaka strana predlaže svoje svedoke i svoje dokaze. To je učinila i tužilačka strana, to je učinila i naša strana. Moraćemo da sačekamo, nažalost, suđenje je odloženo tek za 30. septembar. To je prilično dug period, ali to je što je – kazao je branilac Anđele Jovanović.

Draganić je naveo i da je Jovanović ranije dala izjavu, a da je odlučeno da je danas ne daje.

– Mogu samo da kažem da je pravo svakog umetnika da odluči da li će učestvovati u nekom projektu ili ne. Za sada je to toliko, moramo sačekati za dalje – kazao je Draganić.

Podsetimo, nakon što je odbila da se pojavi u istoj sceni sa Lečićem, Anđela Jovanović danas se našla pred sudom i to zbog tužbe koju je protiv nje podneo Lečić.

Anđela nije želela da glumi u sceni sa Lečićem koji je u seriji trebalo da igra čoveka lažno optuženog za zlostavljanje, a kao razlog navela je neprijatne događaje iz prošlosti koje je imala sa njim.

Glumici su danas ispred suda pružile podršku kolege i koleginice glumci.

Branislav Lečić progovorio o susretu sa Anđelom: “Nisam je dodirivao, to je bila provera”

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link