Magazin Srbija

„Na kitarata, Vasko Žabata, na mikrofona Ceca mecata“: Bugarski hit zaludeo Srbe, evo šta znače reči pesme

vasko-zabata
Printscreen/YouTube/Marin Marinov

Čitavu Srbiju ovih dana zarazio je bugarski hit Vasko Žabata. Brojni mimovi i šale nastali su kada je ova pesma preplavila društvene mreže.

„Kamčia orkestar“ ili u prevodu „Kombajn-vršalica“ naziv je ovog bugarskog benda, a pesma koju je praktično u Srbiji probio Tik Tok, stara je čak osam godina.

– Na kitarata Vasko Žabata, toi ste sviri dragi gosti samo za vas“ – reči su pesme, a to u prevodu znači: „Na gitari je Vasko Žaba, on će svirati, dragi gosti, samo za vas“.

Mimovi na društvenom mrežama mnoge su nasmejali, a onda su nastale i brojne šale na račun Vaska Žabate.

– Zarazio sam se. Korona? Ne, Vasko Žabata – jedan je od šaljivih tvitova, a zatim se nižu:

– E sad kad sam otkrio šta je Vasko Žabata, treba isterati to iz glave.

Takođe, još jedan stih je ostavio utisak na Srbe, a to je: „Na mikrofona Ceca mecata, toi ste pei dragi gosti samo za vas“.

Reč je o prevodu: „Na mikrofonu je Ceca medved, ona će pevati, dragi gosti, samo za vas“.

@l.e.m.a.x #vaskozabata #vaskojabata🐸🥵 #breakingbad #foryourpage #foryou #fyp #salamanca #bulgaria #edit #idemo #zaba ♬ original sound – lemajić dr jovan

Napravljene su i brojne parodije na Tik Toku, pa je tako postavljena scena iz hit serije „Breaking bad“, dok je na televiziji u pozadini namontirano da ide spot za Vaska Žabatu, prenosi 24sedam.rs.

Na jutjubu je takođe objavljena scena iz kultnog filma „Kad porastem biću Kengur“, a video je naslovljen sa „Kad porastem biću Vasko Žabata/ Gangula Mecata“.

Izvor: 24sedam.rs

Bugarin na srpskoj granici prešao igricu, a paradajz turizmu dao novu dimenziju (FOTO)

235 Shares
235 Shares
Share via
Copy link