Magazin

Voditeljka i spisateljica radila kao VIP prostitutka, stan za mušterije dobila od DB-a

prostitucija

Priča se da je stan dobila od državne bezbednosti.

Afera sa elitnom prostitucijom nedeljama trese javnu scenu, a veliki broj estradnjaka i onih koji spadaju u krem društva – pevačice, voditeljke, političari, biznismeni – u strahu su da se njihovo ime ne pojavi u javnosti.

Ipak, ova tema nije aktuelna samo poslednjih nekoliko godina. Iako se o tome ranije nije pisalo, i osamdesetih i devedesetih godina postojala je ova profesija.

Naravno, sve je to bilo mnogo „uglađenije“ i diskretnije, pa iako su mnogi znali ko se bavi najstarijim zanatom, te informacije nisu bile dostupne svima.

Ona je poznata kao voditeljka, spisateljica, glumica i godinama se pojavljuje u javnosti kao poznata ličnost. Zapravo, javna je tajna da je godinama radila kao prostitutka za nekadašnju Državnu bezbednost, piše Nova.rs.

Reč je o ženi koja je bila izuzetne lepote u SFRJ, mamila je uzdahe muškaraca, pojavljivala se s raznim poznatim momcima s kojima je bila u ljubavi, o njoj su pisali svi mediji.

Naravno, u to vreme niste mogli da budete poznati a da nemate javno zanimanje, pa je tako i ona sebi smislila nekoliko profesija.

Prema rečima izvora pomenutog portala, u svet prostitucije upala je po sopstvenoj volji.

Najpre je počela da se viđa i izlazi sa uticajnim muškarcima i tako je stupila u kontakt s ljudima iz Državne bezbednosti, koji su joj predložili da radi za njih.

Elokventna i pametna, tada devojka, odmah je shvatila šta to znači i oberučke prihvatila ponudu.

S jednim od glavnih ljudi dogovorila se da za svoje usluge ne dobija novac, već da joj daju stan u centru Beograda, što su oni i učinili.

Ubrzo se uselila u raskošnu nekretninu i tu je počela da prima klijente koje joj je prosleđivala služba. Među njima su bili političari, strane diplomate, vojna lica, ali i poneki preduzetnik, direktori javnih preduzeća…

Komšije su znale čime se popularna devojka bavi i svi su samo o tome pričali, ali nju nije bilo briga.

Jedan od klijenata bio je i tada žestoki momak, kasnije haški optuženik i obaveštajac. S njim je voditeljka uplovila u romansu, a posle nekoliko godina mu je prodala i stan za tadašnjih 70.000 maraka.

U njemu je živeo nekoliko godina, nakon čega mu se gubi trag, dok se „penzionisana“ prostitutka preselila daleko od gradske vreve.

Danas je uglavnom viđamo po emisijama u kojima priča i komentariše kako političke, tako i društvene i estradne događaje.

Pored toga, često je angažovana i za razne medije kako kao voditeljka, tako i kao novinarka, i važi za nekoga ko nema dlake na jeziku.

Oženjeni milioner iz vrha vlasti redovna mušterija, probao sve prostitutke iz kataloga Kajinog kuma

75 Shares
Share via
Copy link