Magazin

Devojka od tek 18 godina nudila se*s iza prodavnice, pa „žrtvi“ ukrala 3.500€

9281052f-719b-4045-9404-f7bb9240d8e2
Foto: Google maps

Devojka je nudila sek*ualne usluge u zamenu za novac, organizovala je prevaru, a onda zaradu podelila sa partnerom.

Jedva punoletna A.I. obećala je R.K. da će sa njim imati sek*ualne odnose za 500 kuna (oko 65 evra), a kada je to trebalo da se dogodi, na prevaru mu je ukrala torbicu sa većom sumom novca i pobegla.

Prema presudi koja je stigla ovih dana, sve se dogodilo daleke 2018. godine iza jedne prodavnice u Samatovcima, kada je sada 23-godišnja majka troje dece imala samo 18 godina.

Nakon što je R.K. dogovorio sa A.I. sve uslove ove „poslovne saradnje“ , došao je iza dogovorene radnje i počeo da se svlači, a onda je njegovim stvarima prišao I.A.

Devojka je u tom trenutku „počela milovati po telu R. K. i iskoristila njegovu nepažnju te mu otkopčala torbicu oko pojasa i iz iste izvadila novčanik u kojem je bilo 27.000. kuna (3.583 evra)“.

U presudi se dalje opisuje da je „novčanik dodala I.A., koji je stajao u blizini, te su na taj način njih dvoje uzeli i zadržali za sebe 27.000 kuna i oštetili R.K. za navedeni iznos. Ubrzo je I.A. uhvaćen i stavljen u istražni zatvor, dok policija do devojke A.I. neko vreme nije mogla da dođe.

Na kraju je i ona uhvaćena i sama je vreme do početka suđenja provela u istražnom zatvoru zbog opasnosti od bekstva.

A.I. je osuđena na uslovnu kaznu zatvora u trajanju od jedne godine, sa rokom provere od četiri godine, a sud je uzeo u obzir nekoliko olakšavajućih okolnosti. Prvi je bio da je u potpunosti priznala zločin i rekla da se iskreno kaje za ono što je uradila.

Na sudu je rekla da je nezaposlena, da joj je baka finansijski pomagala, a da joj je centar za socijalni rad oduzeo decu jer je završila u istražnom zatvoru.

S obzirom na to da nema primanja, sud ju je oslobodio troškova postupka, ali oštećena mora vratiti 3.583,52 evra, što je kunska protivvrednost ukradenog iznosa, piše Index.

Hrvatska manekenka bila u raljama droge i prostitucije: „U godini sam imala 3 abortusa“

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link