Magazin

Kokainska Barbika uhapšena nakon objave na Instagramu, pretpostavite šta je snimala

kokainska-barbika

Devojka nazvana “kokainska Barbika” uhapšena je nakon što je u svom storiju na Instagramu pokazali ogromnu zalihu skrivenih droga, javlja Daily Star.

Eduarda Markes (20), koja je često oduševljavala svoje pratioce biciklističkim trikovima, uhapšena je nakon što su policajci pronašli skrivenu drogu u njenom stanu.

Policija je konfiskovala 13 kesa kokaina, nešto “trave” i svežanj novca. Zbog toga Markesovu sada zovu “kokainska Barbika”.

Tokom racije uhapšen je i 16-godišnjak za koga se veruje da je deo iste bande.

Markesova ima više 20.000 pratilaca na Instagramu, gde pokazuje svoj raskošan život u Brazilu.

Njene slike i snimci pokazuju kako se zabavlja ili opušta na zabavama pored bazena. Takođe je viđena kako izvodi rizične vratolomije na motociklu.

U jednom postu ona čak kaže svojim obožavaocima da se pridruže nagradnoj igri za piće i lulu za šišu.

Nakon što je uhapšena u Sao Žoze do Rio Pretu, u Brazilu, njeni obožavaoci na društvenim mrežama su pohrlili da joj ponude pomoć u pokušaju da je izbave iz zatvora.

Jedan korisnik, Fabricio, je naveo: “Reci mi, kako da te izvučem iz zatvora, dušo?” Drugi, po imenu Viktor, se našalio pitajući da li može da dobije isporuku droge “preko rešetaka” njene ćelije.

U nekkim objavama ona je nosila ružičastu odeću i šminku, zbog čega je i dobila nadikam “Kokainska Barnika”.

Na drugim objavama je prikazana u veoma oskudnoj odeći, kako pozira pred kamerom, dok na nekima sedi na svom ogromnom motociklu. Druga slika sa njenih popularnih društvenih mreža prikazuje normalne stvari, poput žene koja pere kosu ili snimanje selfija u toaletu.

“Kokainsku Barbiku” sada čeka suđenje zbog droge.

Bivša supruga poznatog fudbalera 2,5 godine u zatvoru zbog šverca kokaina

Izvor: Telegraf.rs

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link