Magazin

Bivša supruga poznatog fudbalera 2,5 godine u zatvoru zbog šverca kokaina

mia eche
Foto: FB

Dve godine i 6 meseci zatvora za bivšu suprugu urugvajskog reprezentativca u fudbalu.

Hapšenje u julu ove godine, zbog pokušaja da prokrijumčari 6,5 kolograma kokaina, dobilo je epilog za Miu Ečeveriju! Nekadašnja supruga urugvajskog reprezentativca Ričarsa Moralesa moraće u zatvor!

Britanski “San” navodi daje Ečeverija dobila dve godine i šest meseci iza rešetaka, jer je letos uhapšena u Montevideu – pred ukrcavanje na let za Madrid.

Nekadašnja glumica iz filmova za odrasle, kojoj je pravo ime Kamila Navaro, privedena je zajedno sa još jednim muškarcem, a kokain je pronađen u skivenoj pregradi akten tašne.

Ečeverija je, inače, u braku sa Moralesom dobila dvoje dece.

U industruiju filmova za odrasle ušla je zbog siromaštva, i to sa 18 godina.

– Nisam ni prva, ni poslednja koja je postala glumica u filmovima za odrasle. Postoji mnogo holivudskih glumica koje su počele tako i potom otišle u glumu. Jednog dana, kada sam imala 18 godina, probudila sam se i moj brat je plakao jer je bio gladan i nismo imali ništa da jedemo. Majka nije mogla da radi, a otac nije hteo da nam da ništa. U trenutku sam bila depresivna i nisam imala izbora. Izašla sam da se borim i radim – ispričala je Ečeverija 2014. u jednom intervju, u kome je priznala da je radila kao seksualna radnica.

Njen bivši muž je bio reprezentativac Urugvaja, a tokom karijere je nosio dresove Osasune, i Malage, prenosi Telegraf.

Kako je Ana Vidić jednim potezom očarala Nemanju i pokazala da nije klasična žena fudbalera

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link