Srbija

Uhapšen poznati estradni menadžer, pronađeni kokain, pištolj i veća suma novca

novak-radin
Foto: Instagram/novak_radin

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je estradni menadžer Novak Radin (40) zbog sumnje da je neovlašćeno, radi dalje prodaje držao 43,17 grama opojne droge kokain, kao i jer je neovlašćeno držao pištolj i municiju.

Osumnjičeni je na saslušanju negirao krivično delo i izneo je svoju odbranu. Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak predložilo da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, piše Kurir.

Naredbom o sprovođenju istrage na teret mu se stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

– Protiv osumnjičenog će biti preduzete i dokazne radnje u pravcu utvrđivanja elemenata krivičnog dela neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz člana 348. stav 1 Krivičnog zakonika. Prema naredbi o sprovođenju istrage, Novak R. je u stanu u Zemunu u kojem neprijavljeno boravi, u frižideru držao 43,17 grama opojne droge kokain namenjene daljoj prodaji krajnjim korisnicima, koji bi ga putem mobilnog telefona pozivali na njegov broj radi dogovora o količini, ceni, vremenu i mestu kupovine – navodi se u saopštenju tužilaštva.

U džepu od jakne osumnjičenog pronađena je staklena vijalica sa integrisanom kašičicom, kao i 475.000 dinara i 1.620 evra.

Uhapšen upravnik Ateljea 212, sumnjiči se da je učestvovao u krađi ordenja iz Palate Srbija

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link